Over ons

Duntep: ruim 50 jaar ervaring

Ruim 50 jaar geleden kreeg Duntep, toenmalig bouwbedrijf, voor het eerst de vraag voor het bouwen van een stacaravan. Duntep ging de uitdaging aan en al snel werd dit nieuwe project een succes; terwijl de eerste stacaravan nog afgeleverd moest worden kwam er al een opdracht binnen voor de tweede. Zo richtte Duntep zich meer en meer op het ontwikkelen van stacaravans, om zich in 1980 definitief op stacaravans te richten. Later maakte Duntep de ontwikkelslag naar de bouw van prachtige chalets en mobiele bungalows, en is tot op heden de dag nog steeds geen uitdaging te groot voor Duntep.

 

Iedere chalet is anders en dat maakt Duntep uniek. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen om uw droombungalow werkelijkheid te laten worden.

 

Kwalitatief hoogwaardige mobiele bungalows

De focus op chalets en mobiele bungalows heeft geleid tot een flinke groei, waardoor Duntep een gewaardeerd familiebedrijf heeft mogen worden. Dit met veertig medewerkers die ruim tweehonderd chalets per jaar bouwen, vervoeren, plaatsen en afleveren. Samen staan zij voor een hoogwaardig product van uitstekende kwaliteit met een lange levensduur, en bieden zij een unieke service. Dankzij deze hoge service en flexibiliteit bouwt Duntep alles waar de klant om vraagt.