Transport & Service

Omdat we er zeker van willen zijn dat de door ons vervaardigde chalets en bungalows hun bestemming veilig en in uitstekende staat bereiken, zorgen wij voor eigen vervoer: in Nederland en in de rest van Europa. Hoe dan ook, waar dan ook!
 

Bij Duntep bent u van start tot finish aan een vertrouwd adres!

Transport

Het transportmaterieel van Duntep voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van uitzonderlijk vervoer. Onze enthousiaste chauffeurs zijn goed opgeleid en worden tijdens de rit ondersteund door onze geschoolde transportbegeleiders.  Door deze chauffeurs en begeleiders komt het transport onderweg niet voor verrassingen of onverwachte obstakels te staan. Zo komt uw droomchalet of -bungalow aan op de plek van bestemming in dezelfde staat als hij onze productiehal heeft verlaten. Niet alleen binnen Nederland, maar ook op alle andere bestemmingen binnen Europa. Tenslotte zorgt Duntep ook bij de plaatsing van uw chalet voor een vlekkeloos proces.


 

Serviceteam: alle zorg uit handen!

Eenmaal uw droombungalow of -chalet uit de productiehal gekomen, kunnen wij ons voorstellen dat het best een beetje spannend is om uw droombungalow de weg op te zien gaan. U bent immers van begin tot eind betrokken bij het project en u kijkt er vanzelfsprekend naar uit om van uw ‘tweede huis’ te kunnen genieten. Daarom is het fijn om te weten dat Duntep beschikt over een professioneel Serviceteam. Zij nemen gedurende het gehele proces alle zorg voor u uit handen en dragen verantwoording voor elke situatie. Tevens zorgen zij ervoor dat uw chalet of bungalow op de plek van bestemming meteen aangesloten wordt en dus direct bewoonbaar is.

 

 

Voordelen van eigen vervoer Duntep:

  • Betrouwbaar materieel
  • Gekwalificeerde chauffeurs
  • Veilig en vertrouwd
  • Naar elke locatie binnen Europa