Maatwerk

Uw eigen chalet op maat

Duntep staat voor kwaliteit, vakwerk en ervaring. Hoewel wij ook seriematig bouwen zijn de meeste van onze chalets maatwerk objecten. Wij hebben een aantal basisobjecten om u alvast een vertrekpunt te geven. Bekijk ze hier. Deze modellen verschillen vooral van elkaar vanwege de vorm, de grootte maar ook het type dak. Mocht u zelf een idee in uw hoofd hebben, dan kunt u dit aan ons voorleggen. Onze tekenaars vertalen uw wensen dan in een nieuw ontwerp! 

Vanaf het basismodel wordt uw chalet verder uitgewerkt. Wandbekleding, type ramen, deuren: alles kan worden aangepast. Ook het interieur kan volledig naar wens worden ingedeeld en uitgezocht. Wij hebben een ruime showroom waar alle materialen aanwezig zijn. Onze specialisten kunnen u hier stapsgewijs meenemen bij het maken van de materiaalkeuzes voor uw bungalow op maat.Maatwerk en alles van A tot Z onder één dak: dit maakt ons als bouwer uniek. 

 

Inspiratie

Neem eens een kijkje op de website van Buitenplaats Oudendijke. Dit hele park staat vol met op maatwerk chalets van Duntep. 

 

Vraag een brochure aan

en maak kennis met onze chalets

Laat u inspireren door onze diverse Duntep chalets, samengevoegd in een prachtige brochure. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning.

Aanvragen

Transport

Eigen transport

Omdat we er zeker van willen zijn dat de door ons vervaardigde chalets hun bestemming veilig en in uitstekende staat bereiken, zorgen wij voor eigen transport in Nederland maar ook in de rest van Europa. Bij Duntep bent u van start tot finish aan een vertrouwd adres! Onze chauffeurs krijgen transportbegeleiding zodat alles veilig en vertrouwd verloopt.

Voordelen van eigen vervoer Duntep:

  • Één aanspreekpunt gedurende het proces
  • Gekwalificeerde chauffeurs
  • Veilig en vertrouwd
  • Naar elke locatie binnen Europa
  • Betrouwbaar materiaal

 

Bekijk meer over de kenmerken van Duntep