Model Campo

Luxe model met zadeldak en enorm hoge kozijnen

Omschrijving
Foto's

Beschrijving

De Campo-chalet heeft een klassiek zadeldak en is zeer luxe uitgevoerd. De grote raampartijen brengen de natuur tot in de woonkamer en de openslaande deuren geven toegang tot een ruim aansluitend terras. In de woonkamer is een gashaard en de keuken is compleet ingericht met vaatwasser, combimagnetron, en koelkast met vriesvak. In de badkamer vind u een ruime douche met wastafelmeubel en designradiator. Er is een apart toilet en de twee slaapkamers zijn uitgerust met inbouwkasten voor voldoende opbergruimte. Ook is de Campo uitgerust met CV, TV en wifi. Daarnaast heeft de Campo een moderne uitstraling en bevat het met haar 60 m2 voldoende ruimte om heerlijk in te vertoeven.

Naast ons model Campo, hebben we ook de Rosetta, Hudson en de Linta. Dit zijn de 3 modellen welke samen met de Campo eigenlijk tot 1 familie behoren. De Hudson lijkt qua stijl het meeste op de Campo.

Bekijk de Hudson

Kenmerken

  • Klassieke zadeldak
  • Grote raampartijen
  • Compleet ingerichte keuken

Opties

Onze Campo is voor ons te bouwen zodat deze aan uw wensen voldoet.

Mocht u nu een bepaalde wens of behoefte hebben. Geef dit aan bij ons en wij zullen onze uiterste best doen om dit in de chalet te verwerken. Zo proberen wij ook stukje bij beetje eraan mee te werken dat u uw droomwoning heeft zoals u die wenst.

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer informatie!

Uw droom, onze passie!