Model Harmony

Proef het buitenleven met landelijke elegantie

Omschrijving
Foto's

Onze kwaliteit

Ervaar het buitenleven in de fraaie Duntep Harmony chalet. Het chaletdak geeft dit model een typisch landelijke uitstraling. Ook bij deze chalet zijn de mogelijkheden eindeloos. Wenst u het basismodel, of verkiest u liever wat extra ruimte zoals bij de L-vorm of dubbel? Van kleur tot keukenapparatuur, geen wens te groot of wij realiseren het.

Onze Harmony model wordt veelal gebruikt in Duitsland, Zwitserland en Denemarken. Hier is dit model niet weg te denken en zéér populair. Één van de redenen hiervan is de grootte. Doordat de Harmony qua oppervlakte vaak rond de 40 m2 zit en leverbaar is in 1 gedeelte, is dit model prijstechnisch interessant voor de verhuur. Voor permanente bewoning is dit model niet uitermate geschikt. Ook hiervoor is een verklaring te vinden in de grootte.

 

Bekijk hier onze andere modellen

Kenmerken

  • Typische dakvorm
  • Grote ruimtelijke kozijnen
  • Zéér geschikt voor de verhuur
  • Met overkapping mogelijk

Opties

Model Harmony is in de basis een enkel chalet welke uit te breiden valt met een aanbouw waardoor het een L-vormig of dubbel chalet wordt. Dit chalet heeft grote ruimtelijke kozijnen waardoor er veel licht van binnen is. En wilt u graag een terras? Een (overdekt)terras behoort ook tot de mogelijkheden.

Bovenstaande details betreft de standaarduitvoering. Heeft u andere wensen of vragen wat het ex- of interieur betreft, bijvoorbeeld over de verlichting, verwarming of buitenbekleding? Dan horen wij die graag! Immers, geen enkel chalet verlaat hetzelfde onze productiehal.

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer informatie!

Proef het buitenleven met landelijke elegantie!