Model Linta

Recreatiechalet met de woonruimte en luifel in het midden

Omschrijving
Foto's

Beschrijving

De Linta is een chalet welke standaard een afmeting van 48m2 bevat met.  Hij is compact èn comfortabel ingericht voor 4 personen. Er is een woonkamer/keuken met eettafel, zithoek, tv en openslaande deuren. Een kenmerk van de Linta is dat deze de woonkamer en het leefgedeelte in het midden van de chalet is gevestigd. Eveneens is de entree in het midden van de chalet. De keuken is standaard al van alle gemakken voorzien (vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriesvak). Uiteraard zijn eventuele aanpassingen hierin mogelijk. Binnen Duntep hebben we namelijk het motto: ‘uw droom, onze passie’. Dit houdt in dat we alle chalets volledig op maat kunnen bouwen, mits dit constructief mogelijk is.

Verder heeft de Linta een badkamer met een ruime douche, wastafelmeubel en toilet. Er zijn twee slaapkamers (een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden) met een ruime kledingkast. Toto slot is er een TV- en wifi aansluiting in de chalet.

Kenmerken

  • Leefgedeelte centraal in de chalet
  • Plat dak
  • Met luifel en terras

Opties

Past dit model niet bij u? Bekijk dan onze andere modellen eens. Wellicht zit hier iets tussen wat beter bij u past.

Is de Linta het model dat u zoekt, maar met een aantal aanpassingen? Geen probleem! Neem contact op met ons en gezamenlijk zullen we dan bekijken hoe we toch in uw wensen kunnen voorzien

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer informatie!

Uw droom, onze passie!