Model ZL 100

Uniek model in 2 varainten

Omschrijving
Foto's

Beschrijving

Dit model is in het verleden speciaal ontworpen voor één van onze klanten. Er zijn 2 varianten ontworpen, echter is de hele chalet volledig te personaliseren naar uw eigen wensen. In de basis is er een variant met een soort zadeldak en één met een lessenaars dak.

Waar dit model zich echt in onderscheidt is de buitenbekleding en de luxueuze uitstraling. Met echte houten buitenbekleding in combinatie met de HPL boeien en witte kunststof kozijnen, behoort dit model tot het modernisme.

Wat eveneens ook een echte kenmerkende aspect van ons model ZL 100 is, is de bovenverdieping. Het is namelijk zéér bijzonder, dat er een chalet is met een bovenverdieping. Dit omdat wij tot een maximale hoogte in onze fabriek kunnen bouwen en dan stopt het. Denk ook aan viaducten met de transport.  Bij deze modellen hebben we ervoor gekozen dat ons serviceteam op locatie van de klant, het dak heeft afgerond. Het laatste gedeelte is dus ter plekke op het dak gezet.  Dit, in combinatie met de moderne look en variaties, maakt ons trots op dit model!

Benieuwd naar één van onze andere modellen met een lessenaars dak?

Bekijk model

Kenmerken

  • 53 m2
  • Volledig gemeubileerd met kasten en bedden
  • Standaard met 2 slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer
  • Maatwerk mogelijk

Opties

Volgt later

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer informatie!

Uw droom, onze passie!