Bungalow op maat

Uw eigen bungalow op maat

 

Duntep staat al jaren voor hoogwaardige kwaliteit, vakwerk en enorme scala aan ervaring. Veel van onze bungalows of chalets worden speciaal op maat gemaakt. Zo kunnen wij een bungalow leveren welke exact voldoet aan de wensen en behoeften van onze klant. Dit is wat ons kenmerkt en uniek maakt. Benieuwd naar onze opgeleverde bungalows? laat het ons weten en wij refereren naar één van onze projecten.

 

Mogelijkheden voor een maatwerk bungalow

Bij Duntep bouwen we veelal maatwerk. Vaak is dit een afgeleide van één van onze modellen. Grofweg hebben we zo’n 6 modellen. Bekijk ze hier.

Doordat de bungalows van Duntep op enorm veel chaletparken, recreatiegronden en pachtgronden staan. Kunnen we stelen, dat onze bungalows op elke kavel geplaatst kan worden. Al onze bungalows op maat zijn gebouwd op een stalen chassis met wielen. Deze wordt speciaal afgesteld in de fabriek. Hierdoor zijn al onze bungalow mobiel. Dit is een enorm voordeel. Waarom?

 

 • U kunt uw mobiele bungalow eenvoudiger verkopen, mocht u ervan af willen
 • Mogelijkheid om te wisselen van recreatiepark
 • Uw bungalow op maat, kan wellicht later als mantelzorgwoning gebruikt worden
 • Eenvoudiger te vervoeren
 • Er gelden andere, gunstigere regels voor een mobiele woning.
 • U heeft altijd later nog de mogelijkheid om het van mobiel naar permanent over te zetten. De wielen kunnen er eenvoudig af.

 

Wij hebben een ruime showroom waar alle materialen aanwezig zijn. Onze specialisten kunnen u hier stapsgewijs meenemen bij het maken van de materiaalkeuzes voor uw bungalow op maat. Van dak- en gevelbeplating tot sanitair en wand- en gevelbekleding. Breng gerust een bezoek aan onze showroom, de koffie staat klaar.

Bekijk onze chalets eens op de website van Buitenplaats Oudendijke. Dit hele park staat vol met Duntep bungalows op maat.

 

Transport

Eigen transport

Omdat we er zeker van willen zijn dat de door ons vervaardigde chalets en bungalows hun bestemming veilig en in uitstekende staat bereiken, zorgen wij voor eigen transport: in Nederland en in de rest van Europa. Hoe dan ook, waar dan ook! Bij Duntep bent u van start tot finish aan een vertrouwd adres! Onze chauffeurs krijgen transportbegeleiding, zodat alles veilig en vertrouwd verloopt.

Transport

Het transportmaterieel van Duntep voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van uitzonderlijk vervoer. Onze enthousiaste chauffeurs zijn goed opgeleid en worden tijdens de rit ondersteund door onze geschoolde transportbegeleiders. Hierdoor komen ze onderweg niet voor verrassingen of onverwachte obstakels te staan. Zo komt uw droomchalet of -bungalow aan op de plek van bestemming in dezelfde staat als de chalet onze productiehal heeft verlaten. Naast het transport, zorgt Duntep ook voor de plaatsing van de chalet. Hierdoor hebben onze klanten geen enkele aanleiding om het gehele aankoopproces van de chalet als stressvol te betitelen.

Serviceteam: alle zorg uit handen!

Eenmaal uw droombungalow of -chalet uit de productiehal gekomen, kunnen wij ons voorstellen dat het best een beetje spannend is om uw droombungalow de weg op te zien gaan. U bent immers van begin tot eind betrokken bij het project en u kijkt er vanzelfsprekend naar uit om van uw ‘tweede huis’ te kunnen genieten. Daarom is het fijn om te weten dat Duntep beschikt over een professioneel Serviceteam. Zij nemen gedurende het gehele proces alle zorg voor u uit handen en dragen verantwoording voor elke situatie.

Voordelen van eigen vervoer Duntep:

 • U heeft één aanspreekpunt gedurende het proces
 • Gekwalificeerde chauffeurs
 • Veilig en vertrouwd
 • Naar elke locatie binnen Europa
 • Betrouwbaar materiaal

 

Bekijk meer over de kenmerken van Duntep

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep bungalows op maat

Laat u inspireren door onze diverse Duntep bungalows en chalets, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen