Privé-sanitair

Privé-sanitair voorziet in comfort. Backpackers, kampeerder, avonturiers, kortom; iedereen die van het buitenleven houdt, heeft op sanitair gebied toch wel graag dat stukje extra comfort. Duntep heeft de ideale oplossing hiervoor, namelijk privé-sanitair. Hiermee heeft u tijdelijk een eigen toilet en doucheruimte. Dit zorgt ervoor dat u wel dat campinggevoel blijft behouden, maar u hoeft niet voor een gezamenlijke wc-ruimte in de rij te staan. Daarnaast is het wel net zo fijn om een eigen toilet te hebben, die u niet hoeft te delen met andere bezoekers. Privé Sanitair van Duntep is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en indelingen. 

Bekijk ons laatste project

Bestaat uw park uit natuurliefhebbers en wilt u net een beetje extra bieden?

Dan is privé Sanitair van Duntep een perfecte aanvulling voor uw park. Iedereen houdt van extra comfort als het om sanitaire behoefte gaat. Het is vaak onvoorstelbaar hoe zwaar dit meeweegt in het totale comfort van een vakantieverblijf. Veel gasten staan er niet bij stil hoeveel waarde ze hieraan hechten totdat ze het ervaren.


Duntep biedt 2 tot 4-persoons privé sanitair, welke eventueel verplaatsbaar zijn. De gebouwen zijn eenvoudig te reinigen, voorzien van een polyestervloer en hebben verlichting op basis van een sensor. Ze zijn zeer vochtbestendig en onderhoudsarm. Ook zijn ze aan te sluiten op een sleutelplan.

Ga naar Noordenveld voor nog meer inspiratie!

Neem contact met ons op >

Vraag gratis brochure aan

en maak kennis met Duntep Mobiele Bungalows

Wilt u meer informatie over het Privé Sanitair of één van onze andere modellen? Vraag onze gratis brochure aan of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Aanvragen >

Bekijk het model Sanitair

Voor kampeerders, backpackers en ieder ander die van het buitenleven houdt, is extra comfort prettig. De Privé Sanitair van Duntep biedt een eigen doucheruimte met toilet.