Strandhuis

Wat is er nu heerlijker dan de strandhuisjes die wij bouwen van Duntep in Staphorst, nabij Zwolle, om zon, zee en strand altijd bij de hand te kunnen hebben? In een Duntep strandhuisje komt het allemaal samen! ‘s Morgens wakker worden door de golven in de branding, overdag genieten van de zon en ‘s avonds is het heerlijk vertoeven op uw eigen veranda. Eenmaal uitgezwommen of lekker uitgewaaid, is het binnen heerlijk genieten. Dit strandhuis is namelijk van alle praktische gemakken voorzien.

Compacte en complete strandhuisjes bouwen

Compact en compleet! Dat zijn de Duntep strandhuisjes die wij bouwen. Deze huisjes zijn allemaal eenvoudig te vervoeren door de opklapbare veranda. Daarnaast zijn de strandhuisjes die wij bouwen ook voorzien van een compacte en complete keuken. Ook bevat het een badkamer met douchecabine, toilet en badmeubel. Luxe genoeg om na een heerlijk dagje aan het strand, je terug te trekken in de strandhuisjes van Duntep.

Optioneel is om de strandhuisjes die wij bouwen te voorzien van een bedstee voor de kinderen. Op deze manier kan er ook met het hele gezin volop worden genoten van de lange zomerdagen in jullie eigen vakantiehuisje. Qua inrichting zijn er diverse mogelijkheden en indien gewenst zijn de strandhuisjes die wij bouwen te voorzien van een verwarming.

Neem contact met ons op >

Bel direct voor meer informatie

en maak kennis met Duntep Mobiele Bungalows

Wilt u meer informatie over een Duntep strandhuis of één van onze andere modellen, zoals een stacaravan? Vraag onze gratis brochure aan of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met ons op door te bellen naar 0522 441372. Wilt u liever mailen? Dat kan ook! Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@duntep.nl. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en onze verschillende modellen.

Aanvragen

Bekijk het model strandhuis

Wat is er nu heerlijker dan een comfortabel mobiel vakantieverblijf om zon, zee en strand altijd bij de hand te kunnen hebben? In een Duntep Strandhuisje komt het allemaal samen!