Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning prijzen

 

De mantelzorgwoning prijzen hangen af van uw eigen wensen en behoeften. Om een exacte prijs te geven aan u, is het raadzaam om eens contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij, afhankelijk van uw wensen en behoeften een gerichte prijs geven. Duntep bouwt namelijk hoofdzakelijk mantelzorgwoningen op maat. Dit is een bewuste keuze. Wij zijn van mening dat wanneer iemand intrede doet in een mantelzorgwoning, deze exact moet voldoen aan hoe de klant het wenst. Mocht u nog oriënterend zijn, vraag dan onderaan de pagina onze mantelzorgwoningbrochure aan. Separaat met de brochure ontvangt u de prijslijst.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, bezoek dan ons bedrijf eens. Hier krijgt u geheel vrijblijvend een beeld verkrijgen van wat Duntep is, wat we doen, hoe we bouwen en waar u op dient te letten voordat u tot aanschaf overgaat. Wanneer de rondleiding ten einde is zal er veel duidelijk zijn.

 

Heeft u concrete plannen, maar komt u er niet uit?

Heeft u nu concreet plannen voor het plaatsen van een mantelzorgwoning, maar krijgt u het bijvoorbeeld niet voor elkaar qua wet- en regelgeving. Neem dan eens contact op met onze mantelzorgwoning expert meneer de Vries. Hij kan u alles vertellen over de wet- en regelgeving. Zo is er van elke gemeente in Drenthe inzichtelijk wat de vereisten zijn. Ook kan meneer de Vries u vertellen over een pré-mantelzorgwoning. Dit is sinds 2017 in het leven geroepen. Enige tijd geleden heeft de Vries namelijk een groot onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Hiervoor is hij in gesprek geweest met diverse Wmo-beleidsadviseurs, mantelzorgconsulenten, zorgspecialisten en bestaande klanten die in het bezit zijn van een mantelzorgwoning.  Ook is er grootschalig een enquête gehouden onder de 65-plussers in Nederland. Kortom, er is veel kennis in huis op dit gebied. Tot slot adviseert Duntep om bij grote onduidelijkheden altijd het plaatse Wmo-loket te bezoeken. Dit omdat er per gemeente diverse interpretaties zijn van de landelijke beleidsregels.

Kenmerken

Er zijn talloze aanbieders van mantelzorgwoningen. Maar qua aanbod zit er ook enorm veel diversiteit in. De prijzen, bouwwijzes en services verschillen enorm. Duntep heeft al bijna 60 jaar ervaring in de chalet branche. Sinds de wetswijziging in 2014 bouwt Duntep ook mantelzorgwoningen.  Bekijk hieronder eens wat Duntep kenmerkt en waar wij onderscheidend in zijn.

 

Kenmerken Duntep 

Vraag GRATIS uw mantelzorgwoning brochure aan

Vraag onze mantelzorgwoningbrochure aan en u weet alles van een mantelzorgwoning! Want de brochure staat vol met informatie en inspiratie. Zoals tekeningen, prijzen voorbeelden, voordelen, regelgevingen en noem maar op.

Aanvragen

5 redenen om en een mantelzorgwoning te kopen

In deze blog worden 5 redenen uitgelicht waarom een mantelzorgwoning interessant is. Het gaat hierbij over de bijkomende investering, de stimulerende overheid en de verandering van Nederland naar een participatiesamenleving.

Lees meer

Lees de ervaringen van onze klanten

Deze ervaring komt van de familie Bessels. Zij wonen sinds een aantal jaar in een Duntep mantelzorgwoning.  Mocht u na dit verhaal met één van onze referenties in gesprek willen gaan, neem dan even contact op. Wij kunnen u met ons klantenbestand in contact brengen. Zo krijgt u ook van derden een beeld van een Duntep mantelzorgwoning.

Lees meer