Over ons

Duntep: ruim 61 jaar ervaring

Ruim 61 jaar geleden kreeg Duntep, toenmalig bouwbedrijf, voor het eerst de vraag voor het bouwen van een stacaravan. Duntep ging de uitdaging aan en al snel werd dit nieuwe project een succes; terwijl de eerste stacaravan nog afgeleverd moest worden kwam er al een opdracht binnen voor de tweede. Zo richtte Duntep zich meer en meer op het ontwikkelen van stacaravans, om zich vervolgens in 1980 definitief op stacaravans te richten. In de jaren ‘80’ kreeg Duntep ook voor het eerst een aanvraag vanuit het buitenland. Met chalets in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland en Italië is Duntep inmiddels een internationaal begrip in de historie geworden. In de jaren ’90’ heeft Duntep een ontwikkelslag gemaakt naar de bouw van prachtige chalets en mobiele bungalows. Dit is tot op heden de dag nog steeds de kernactiviteit.

Duntep is een innovatief bedrijf welke mee probeert te gaan in de ontwikkelingen van de markt, zonder dat de kwaliteit ten koste gaat. Beschikken over de juiste prijs/kwaliteitsverhouding is het streven van Duntep. Want ondanks de vele veranderingen in de maatschappij en markt staat Duntep voor kwaliteit.

‘’Onze ambitie is om ten allen tijde hoogwaardige kwaliteit, geheel afgestemd op de wensen en behoeften van de klant, te leveren tegen een betaalbare prijs.’’

Wat Duntep juist uniek maakt is dat we altijd meedenken met de klant en de juiste oplossing zoeken voor de specifieke wensen- en behoeften. Verder is Duntep gespecialiseerd in maatwerk. Qua inrichting, grootte, vormgeving, type, kleur en noem maar op. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Duntep. Duntep is al jaren een begrip in de chaletbranche, maar we staan er nog steeds voor om vertrouwen en degelijkheid uit te stralen. Dagelijks werken zo’n 100 werknemers vol passie en inzet in onze fabriekshal te Staphorst om uw droomchalet te realiseren. Benieuwd? U kunt altijd een rondleiding door de fabriek krijgen. Transparantie vinden we erg belangrijk.

Nieuwbouw

1 januari 2020 zijn wij voor het eerst in de historie verhuisd vanwege toenemende werkzaamheden en het ontbreken van uitbreidingsmogelijkheden op de vorige locatie. Met ons nieuwe pand is het mogelijk om de visie daadwerkelijk om te zetten tot een praktische uitvoering. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Het nieuwe pand is dan ook volledig energieneutraal en het eigen afval wordt verbrand door speciaal gefabriceerde kachels.

‘’We zien binnen Duntep hoe belangrijk het is om met de toekomst van de volgende generatie bezig te zijn en dragen hier dan ook graag aan bij.’’

Meer weten over Duntep? Bekijk dan onze kenmerken

 

Jan Hofstede

Directeur van Duntep B.V.