Service

Naast het bouwen, is het transport en plaatsen van de chalet ook in eigen beheer. Bovendien kunt u na de plaatsing van uw chalet  steeds terecht bij Duntep voor het onderhoud. Ons eigen serviceteam onderhoudt uw chalet, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Enkele voorbeelden van het onderhoud zijn; het controleren van de kozijnen, onderhoud aan kitwerk en hang- en sluitwerk en controle van de onderzijde. Het is net als bij u thuis belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat uw tweede woning in topconditie blijft, zodat u er zo lang mogelijk optimaal van kunt genieten.

Tips voor de optimale conditie van uw chalet of stacaravan:
1. Reinig regelmatig de buitenzijde van uw chalet. In uw servicemap staat omschreven met welke middelen of apparaten u uw chalet niet mag reinigen. Zo raden wij het gebruik van een hogedrukreiniger zeker af.
2. Verwijder bladeren en naalden uit de dakgoten, dit voorkomt lekkage in uw chalet of stacaravan
3. Ventileer uw stacaravan regelmatig, laat luchtroosters open staan en zorg ook in de winterperiode niet voor een hele lage temperatuur. Dit voorkomt veel schade door vocht.

Zo zijn er nog wel meerdere activiteiten waar u uw chalet mee kunt onderhouden. Hierover kunt meer meer vinden in onze blog waar we de 5 beste tips bespreken.

Heeft u vragen over het onderhoud aan uw stacaravan of chalet?
Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vraag en indien nodig komt ons serviceteam bij u langs om service te verlenen. Vul hieronder uw serviceaanvraag in

 

 

 

Hoe onderhoud ik mijn chalet

In deze blog kunt u vijf redenen bekijken hoe u uw chalet dient te onderhouden. Advies vanuit Duntep is om deze tips goed toe te passen. Het gebeurd nog wel eens dat een leverancier de mate van garantie laat afhangen van uw onderhoud. Sterker nog, soms moet er aangetoond worden dat er onderhoud heeft plaats gevonden om in de garantiebepaling te vallen.

Onderhoud chalet

Vraag uw service aan

Heeft u een service geval? Vraag dan hieronder onze serviceformulier aan en wij nemen contact met u op!

 

Service formulier

Onze service monteurs staan klaar voor u

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.