Over ons

Duntep: ruim 61 jaar ervaring
Ruim 61 jaar geleden kreeg Duntep, toenmalig bouwbedrijf, voor het eerst de vraag voor het bouwen van een stacaravan. Duntep ging de uitdaging aan en al snel werd dit nieuwe project een succes; terwijl de eerste stacaravan nog afgeleverd moest worden kwam er al een opdracht binnen voor de tweede. Zo richtte Duntep zich meer en meer op het ontwikkelen van stacaravans, om zich in 1980 definitief op stacaravans te richten. In de jaren ‘80’ kreeg Duntep ook voor het eerst een aanvraag vanuit het buitenland. Tegenwoordig staan de chalets van Duntep in Zwitserland, Duitsland, België, Italië, Luxemburg en Frankrijk. Internationaal begint Duntep ook steeds meer een begrip te worden. In de jaren ’90’ heeft Duntep een ontwikkelslag gemaakt naar de bouw van prachtige chalets en mobiele bungalows. Dit is tot op heden de dag nog steeds de kernactiviteit.

Duntep is een innovatief bedrijf welke mee probeert te gaan in de ontwikkelingen van de markt, zonder dat de kwaliteit ten koste gaat. Beschikken over de juiste prijs/kwaliteitsverhouding is het streven van Duntep. Want ondanks de vele veranderingen in de maatschappij en markt, staat Duntep voor kwaliteit.

‘’Onze ambitie is om ten allen tijde hoogwaardige kwaliteit, geheel afgestemd op de wensen en behoeften van de klant, te leveren tegen een betaalbare prijs.’’

Wat Duntep juist uniek maakt is dat we altijd meedenken met de klant en de juiste oplossing zoeken voor de specifieke wensen- en behoeften. Verder is Duntep gespecialiseerd in maatwerk. Qua inrichting, grootte, vormgeving, type, kleur en noem maar op. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Duntep. Duntep is al jaren een begrip in de chaletbranche, maar we staan er nog steeds voor om vertrouwen en degelijkheid uit te stralen. Dagelijks werken zo’n 80 werknemers vol passie en inzet in onze fabriekshal te Staphorst om uw droomchalet te realiseren. Mocht u geïnteresseerd zijn, u kunt altijd een rondleiding door de fabriek krijgen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Nieuwbouw
1 januari 2020 zijn wij voor het eerst in de geschiedenis verhuist.  Dit omdat er in het vorige bedrijfspand niet voldoende groeimogelijkheden meer waren. Het niet hebben van groeimogelijkheden sluit niet aan bij de visie van Duntep, om iedere potentiële klant te kunnen helpen aan de droomchalet. Ons motto is niet voor niets ‘uw droom, onze passie!’. Met ons nieuwe pand is het mogelijk om de visie daadwerkelijk om te zetten tot een praktische uitvoering. ons nieuwe pand is gericht op duurzaamheid. Het eigen afval wordt verbrand door speciale kachels welke hiervoor gemaakt zijn en daarnaast wordt het nieuwe pand compleet energieneutraal.

‘’We zien binnen Duntep hoe belangrijk het is om met de toekomst van de volgende generatie bezig te zijn en dragen hier graag aan bij.’’

Meer weten over Duntep? Bekijk onze kenmerken

 

Jan Hofstede

Directeur van Duntep B.V.