Luxe mantelzorgwoning

Waarom zou u genoegen nemen met een standaard mantelzorgwoning, als u ook kunt kiezen voor een luxe mantelzorgwoning van Duntep? Gun uzelf een warm thuisgevoel en de mogelijkheid om dicht bij uw geliefden te zijn terwijl u geniet van privacy en onafhankelijkheid. Wij presenteren u met trots onze luxe mantelzorgwoningen, die wij geheel naar uw wensen ontwerpen, bouwen en uitrusten. Dat niet alleen, wij zorgen ook voor gedegen transport en plaatsing. Zo kunt u zorgeloos en in stijl langer zelfstandig wonen.

Stuur ons een berichtje

Vele luxe modellen beschikbaar

Het samenstellen van uw luxe mantelzorgwoning beginnen met een solide basisontwerp. Of u nu de voorkeur geeft aan prachtige ruime woningen met grote raampartijen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, of juist de voorkeur geeft aan een ontwerp dat meer privacy biedt, wij hebben opties die aan al uw wensen voldoen. Van boerderijmodellen met sfeervolle rieten daken tot luxe parkwoningen met een eigentijdse uitstraling, uw mantelzorgwoning wordt een verlengstuk van uw persoonlijke stijl en smaak.

Volledig uitgeruste luxe interieurs

Bij Duntep streven we naar perfectie in elk detail. Onze luxe mantelzorgwoningen zijn niet alleen van buiten prachtig; ze desgewenst ook van binnen door ons uitgerust met hoogwaardige luxe. Wij kunnen het volledige interieur voor u verzorgen, inclusief een compleet ingerichte keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Onze ontwerpers staan klaar om uw visie tot leven te brengen en een interieur te creëren dat zowel functioneel als esthetisch verbluffend is.

Vraag GRATIS uw brochure mantelzorgwoning aan

Wilt u alles weten over de mogelijkheden van een op maat gemaakte (tijdelijke) zorgwoning die wij voor u kunnen bouwen? Vraag dan onze mantelzorgwoningbrochure aan. De brochure staat vol met informatie en inspiratie voor een mobiele woning in de tuin, zoals tekeningen, voorbeelden, voordelen, regelgevingen en nog veel meer.

*Aanvragen*

Aanpassingen op maat voor langer zelfstandig wonen

Bij Duntep begrijpen we dat elke mantelzorgbehoefte uniek is. Daarom bieden we aanpassingen op maat om ervoor te zorgen dat uw luxe mantelzorgwoning perfect aansluit op wat u nodig heeft. Zo installeren we handgrepen voor extra ondersteuning, creëren ruime doorgangen en hellingen voor rolstoeltoegankelijkheid, kortom: wij staan paraat om uw woning volledig aan te passen aan uw behoeften zodat u zo zelfstandig mogelijk van uw luxe mantelzorgwoning kunt genieten.

Van ontwerp en afwerking tot transport en plaatsing

Onze service gaat verder dan alleen het ontwerp en de bouw van uw luxe mantelzorgwoning. Wij werken het chalet af tot in de puntjes, waarbij u bepaalt hoe deze opgeleverd wordt. Inclusief meubels, inbouwapparatuur, entertainment, aircosysteem, gevulde spelletjeskast, linnen, servies en keukenapparatuur; desgewenst leveren we uw mantelzorgwoning geheel turnkey op en plaatsen we deze bij u op locatie. Uw luxe mantelzorgwoning is dan direct klaar voor bewoning.

Langer zelfstandig wonen in uw luxe mantelzorgwoning

Bij Duntep gaan mantelzorg en langer zelfstandig wonen in luxe, comfort en stijl hand in hand. Onze luxe mantelzorgwoningen bieden de perfecte oplossing voor gezinnen die hun dierbaren dichtbij willen hebben zonder concessies te doen aan kwaliteit. Kies voor een mantelzorgwoning die de onafhankelijkheid en het samenzijn bevordert. Neem contact met ons op en laat ons de luxe mantelzorgwoning van uw dromen realiseren.