Chalets voor de verhuur

Verhuur chalets

Duntep is een chaletbouwer welke al 60 jaar bestaat. Naast particuliere chalets bouwen we ook seriematig. Dit houdt in dat we gemakkelijk en efficiënt meerdere chalets tegelijk kunnen bouwen in onze productiehal. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Samen met de klant denken wij mee in hoe we zo effectief een chalet kunnen ontwerpen dat in alle gemakken voorziet. Hierbij doen we nooit concessies op de kwaliteit waar wij garant voor staan.

Onze missie is om betaalbare, kwalitatief hoogwaardige chalets te bouwen welke volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant

Wat ook een kenmerk is, is het bouwen van maatwerk. Het hele productiesysteem van Duntep evenals de processen zijn hierop ingesteld. Ook hebben al onze medewerkers al zoveel ervaring met het op maat bouwen van een chalet. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we elke chalet op maat kunnen bouwen voor onze klanten. Hieronder kunt u de parken bekijken waar we zoal onze chalets hebben staan

Bekijk parken

Chalets voor de verhuur

Hieronder hebben we een een aantal chalets weergegeven welke wij in het verleden gebouwd hebben voor recreatieparken. Deze chalets zijn uitermate geschikt voor de verhuur. Mocht uw gewenste chalet voor de verhuur er niet bij zitten, geen probleem! Kom dan geheel vrijblijvend eens langs en ga met onze verkoopmedewerker(s) om tafel. Gezamenlijk kunnen we dan de wensen inventariseren en hierbij een passende verhuurchalet samenstellen. Onze tekenaars maken een ontwerp hiervan met allerlei 3D aanzichten erbij. Zo kunt u eenvoudig en direct zien hoe de chalet eruit ziet. Het visualiseren van een bedenksel is altijd een prachtige methode om onze klanten te enthousiasmeren.

Kenmerken van Duntep

Bent u benieuwd wat Duntep nu kenmerkt? Bekijk de kenmerken van ons om te zien waar onze kracht ligt.

 

Bekijk de kenmerken

Plan onze accountmanager in

En kom tot ideeën in een gezamenlijke sparsessie

Accountmanager Duntep

De accountmanager van Duntep is door de weeks veel op pad om bij parken en investeerders op gesprek te gaan. Zaken als investeringen, uitbreidingen en het ontwerpen van nieuwe modellen worden dan veelal besproken. Voor parkeigenaren is dit ideaal, want zo blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de chaletbouw. Ook voor onze accountmanager werkt dit prettig.  Door deze gesprekken heeft onze accountmanager enorm veel ervaring met het meedenken in een chalet voor de verhuur.

Mocht u ook eens met onze accountmanager willen sparren met betrekking tot chalets voor de verhuur, neem dan contact op.  Dan kan via de onderstaande knop.

Bezoek inplannen