Mantelzorgwoningdag

Overweegt u een mantelzorgwoning? Kom dan langs op onze mantelzorgwoningdag op zaterdag 7 oktober 2023

Waar woont u later? Heeft u daar al over nagedacht? Steeds meer verzorgingstehuizen sluiten hun deuren en de drempel om er te mogen wonen wordt steeds hoger. Het is dan ook zaak om op tijd na te denken over uw woonsituatie op latere leeftijd. Een mantelzorgwoning kan de oplossing zijn. Wist u bijvoorbeeld dat u vanaf 67 jaar/pensioengerechtigde leeftijd al een pré-mantelzorgwoning kunt laten plaatsen?

Op deze dag hebben wij een aantal modellen mantelzorgwoningen voor u klaar staan. Twijfelt u of een mantelzorgwoning de juiste keuze voor u of bijvoorbeeld uw ouders is? Stap eens binnen en ervaar het zelf.

Deze mantelzorgwoningdag wordt speciaal georganiseerd voor hen die een mantelzorgwoning overwegen (zelf of voor bijvoorbeeld uw ouders).  Bent u zich aan het oriënteren? Er zullen diverse stands aanwezig zijn die elk een onderdeel van het hele proces vertegenwoordigen: van regelgeving tot ontwerp en inrichting tot plaatsing. Zo hebt u meteen alle relevantie informatie in kaart.  Onze mensen staan u graag te woord.

Opgeven voor deze dag is niet nodig. Denkt u wat meer tijd van onze verkoopadviseurs nodig te hebben dan een paar losse vragen? Scroll dan naar beneden en reserveer vast een tijdsblok. Een van de adviseurs is dan 30 min beschikbaar voor u!

Let op: alle beschikbare tijdslots zijn inmiddels volgeboekt. Dat betekent dat het niet meer mogelijk is een tijdslot te reserveren.

We raden u aan wel gewoon langs te komen bij interesse, want er lopen genoeg medewerkers rond die u te woord kunnen staan. U kunt dan in ieder geval alles bekijken en wanneer u er behoefte aan heeft nemen wij heel graag nadien contact met u op of plannen we op een later moment een afspraak met u in.