Een kavel aan de Noordzee? Het kan nu bij camping de Wulp

29 augustus 2019

Camping de Wulp bestaat al meer dan 50 jaar en is in de omgeving een begrip.  De unieke ligging van de camping uit Noordwijk aan Zee kenmerkt zich, doordat zij centraal in de randstad en midden in de bollenstreek ligt en daarnaast op loopafstand van strand en zee is. De camping is bij uitstek geschikt voor gezinnen, rustzoekers en kampeerders. Per januari heeft de camping voor het eerst in tijden weer een vrije kavel. De huidige chalet komt te vervallen waardoor er weer ruimte is voor een compleet nieuwe woning. De kavels welke dichtbij de Noordzee liggen zijn immens populair. De grootte van de kavel is 120 m2.

Op de Wulp zijn er wel een aantal regels. Allereerst zijn er geen honden welkom op de camping. Daarnaast zijn de vakantiewoningen niet voor permanente bewoning of werk-gerelateerd wonen. De overige huisregels kunt u vinden op de website van de Wulp 

Noordwijk aan zee ligt zoals gezegd dichtbij de Noordzee. Ook bevat het prachtige duingebieden dat uitstekend is voor fietsers en wandelaars. Bovendien zijn er diverse grote steden in de buurt die ook bezocht kunnen worden. Op de camping zelf en in de buurt zijn meerdere sportieve activiteiten te doen. Wat te denken van surfen, zeezeilen of paardrijden. Tot slot liggen de onderstaande prachtige plekken ook nog eens in een straal van ruim 20 kilometer rondom camping de Wulp.

 

  • Keukenhof
  • Bloemencorso
  • Space Expo met alles over de ruimtevaart
  • Verschillende musea o.a. in Noordwijk en Leiden
  • Madurodam
  • Attractiepark Duinrell
  • Linnaeushof; de grootste speeltuin van Europa
  • Rondvaarten/waterrecreatie

 

Heeft u interesse? Klik hier en neem contact op

 

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen