Strandhuis

Wat is er nu heerlijker dan een comfortabel mobiel vakantieverblijf om zon, zee en strand altijd bij de hand te kunnen hebben? In een Duntep Strandhuisje komt het allemaal samen! ‘s Morgens wakker worden door de golven in de branding, overdag genieten van de zon en ‘s avonds is het heerlijk vertoeven op uw eigen veranda. En eenmaal uitgezwommen of lekker uitgewaaid, is het binnen heerlijk genieten, want dit strandhuis is van alle praktische gemakken voorzien.

Compact en compleet!

Compact en compleet! Dat zijn de Duntep strandhuisjes, allemaal eenvoudig te vervoeren door de opklapbare veranda. Voorzien van een compacte en complete keuken. Ook bevat het een badkamer met douchecabine, toilet en badmeubel. Luxe genoeg om na een heerlijk dagje aan het strand, je terug te trekken in de strandhuisjes van Duntep.

Optioneel is om de strandhuisjes te voorzien van een bedstee voor de kinderen. Zodat er ook met het hele gezin volop kan worden genoten van de lange zomerdagen. Qua inrichting zijn er diverse mogelijkheden en indien gewenst te voorzien van een verwarming.

Neem contact met ons op >

Vraag gratis brochure aan

en maak kennis met Duntep Mobiele Bungalows

Wilt u meer informatie over een Duntep Strandhuis of één van onze andere modellen? Vraag onze gratis brochure aan of kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Aanvragen

Bekijk het model strandhuis

Wat is er nu heerlijker dan een comfortabel mobiel vakantieverblijf om zon, zee en strand altijd bij de hand te kunnen hebben? In een Duntep Strandhuisje komt het allemaal samen!