Chaletbouwers Duitsland

✔ Alles op maat gemaakt
✔ Beheer van A tot Z
✔ Hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar chaletbouwers voor in Duitsland, dan schakelt u hiervoor de hulp in van Duntep in Staphorst, in de buurt van Zwolle. De chalets waar onze chaletbouwers aan werken, zijn namelijk tegenwoordig ook te vinden in onder andere Duitsland. Naast Duitsland kunt u bij ons ook terecht voor een aanvraag in onder andere Zwitserland, België, Italië, Luxemburg en Frankrijk.

Schakel de hulp in van onze chaletbouwers voor een project in Duitsland

Heeft u een eigen vakantiepark of wilt u gewoon een eigen chalet laten bouwen in Duitsland? Hiervoor schakelt u de hulp in van onze chaletbouwers die u helpen met het bouw van een chalet in Duitsland. Bent u benieuwd naar wat onze chaletbouwers allemaal voor u kunnen betekenen en wat zij voor u kunnen realiseren in Duitsland? Bekijkt u hiervoor dan zeker eens onze verschillende modellen.

Neem nu contact met ons op!

Schakel direct onze hulp in en neem contact op

Wilt u de hulp inschakelen van onze chaletbouwers voor in Duitsland? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat wij als chalet leverancier hierin voor u kunnen betekenen. Voor vragen en meer informatie vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 0522 441372 of stuur een e-mail naar info@duntep.nl. Wij vertellen u ook graag meer over onze andere diensten en producten, zoals onze strandhuisjes.

Modellen

Duntep bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Echter binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning.  Wij maken waar u van droomt.