Chalets voor de verhuur

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de verhuur van een prachtige chalet verzorgd? Duntep is een chaletbouwer uit Staphorst, nabij Zwolle, die al meer dan 60 jaar bestaat. Naast particuliere chalets bouwen we ook seriematig. Dit houdt in dat we gemakkelijk en efficiënt meerdere chalets tegelijk kunnen bouwen in onze productiehal. Wij vinden geen enkele uitdaging te groot van omvang. Wij denken graag met u mee in hoe we zo effectief mogelijk een chalet kunnen ontwerpen dat u in alle gemakken voorziet. Hierbij doen we nooit concessies op de kwaliteit waar wij garant voor staan.

 

Onze missie is om betaalbare, kwalitatief hoogwaardige chalets te bouwen welke volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant.

 

Een van onze kenmerken is het bouwen van maatwerk. Ons hele productiesysteem, evenals de processen, zijn hierop ingesteld. Ook hebben al onze medewerkers al veel ervaring met het op maat bouwen en de verhuur van een chalet. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat we elke chalet op maat kunnen bouwen voor onze klanten. Hieronder kunt u de parken bekijken waar we onze chalets hebben staan.

Bekijk parken

Kies voor de verhuur van een chalet

Hieronder hebben we een aantal chalets weergegeven welke wij in het verleden gebouwd hebben voor diverse recreatieparken. Wanneer u kiest voor een chalet bij ons, dan is deze uiteraard geschikt voor verhuur. Mocht uw gewenste chalet voor de verhuur er niet bij zitten dan is dat geen probleem! Kom dan geheel vrijblijvend eens langs en ga met onze verkoopmedewerker(s) om tafel. Gezamenlijk kunnen we dan uw wensen inventariseren en hierbij een passend plan opstellen voor de verhuur van een chalet. Onze tekenaars maken een ontwerp hiervan met allerlei 3D aanzichten erbij. Zo kunt u eenvoudig en direct zien hoe uw chalet eruit komt te zien. Het visualiseren van een bedenksel is altijd een prachtige methode om onze klanten te enthousiasmeren. Naast Nederland, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een chalet in Duitsland te huren.

Kenmerken van ons bouwbedrijf

Bent u benieuwd naar wat Duntep kenmerkt en wat onze voordelen zijn? Bekijk de kenmerken van ons om te zien waar onze kracht ligt (in de verhuur van uw chalet).

Bekijk de kenmerken

Plan onze accountmanager in voor uw project

En kom tot ideeën in een gezamenlijke sparsessie

Kom tot ideeën in een gezamenlijke sparsessie met onze accountmanager. Onze accountmanager is doordeweeks veel op pad om bij parken en investeerders op gesprek te gaan. Zaken als investeringen, uitbreidingen en het ontwerpen van nieuwe modellen worden dan veelal besproken. Voor parkeigenaren is dit ideaal, want zo blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de chaletbouw. Ook voor onze accountmanager werkt dit prettig. Door deze gesprekken heeft onze accountmanager enorm veel ervaring met het meedenken op het gebied van een chalet voor de verhuur. Daarnaast kunt u te allen tijde bij ons terecht om informatie aan te vragen voor het laten bouwen van privé sanitair. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de bouw van een bungalow.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in de verhuur van een chalet? Of zou u eens met onze accountmanager willen sparren? Neem dan contact met ons op, want wij denken graag met u mee. U bereikt ons door het invullen van het contactformulier, door te bellen naar 0522 441372 of een e-mail te sturen naar info@duntep.nl. Bekijk ook eens ons antwoord op de meest gestelde vragen voor meer informatie.

Bezoek inplannen