Eigen transport

Omdat we er zeker van willen zijn dat de door ons vervaardigde chalets en bungalows hun bestemming veilig en in uitstekende staat bereiken, zorgen wij voor eigen transport: in Nederland en in de rest van Europa. Hoe dan ook, waar dan ook! Bij Duntep bent u van start tot finish aan een vertrouwd adres! Onze chauffeurs krijgen transportbegeleiding, zodat alles veilig en vertrouwd verloopt.

Transport

Het transportmaterieel van Duntep voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van uitzonderlijk vervoer. Onze enthousiaste chauffeurs zijn goed opgeleid en worden tijdens de rit ondersteund door onze geschoolde transportbegeleiders. Hierdoor komen ze onderweg niet voor verrassingen of onverwachte obstakels te staan. Zo komt uw droomchalet of -bungalow aan op de plek van bestemming in dezelfde staat als de chalet onze productiehal heeft verlaten. Naast het transport, zorgt Duntep ook voor de plaatsing van de chalet. Hierdoor hebben onze klanten geen enkele aanleiding om het gehele aankoopproces van de chalet als stressvol te betitelen.

Serviceteam: alle zorg uit handen!
Eenmaal uw droombungalow of -chalet uit de productiehal gekomen, kunnen wij ons voorstellen dat het best een beetje spannend is om uw droombungalow de weg op te zien gaan. U bent immers van begin tot eind betrokken bij het project en u kijkt er vanzelfsprekend naar uit om van uw ‘tweede huis’ te kunnen genieten. Daarom is het fijn om te weten dat Duntep beschikt over een professioneel Serviceteam. Zij nemen gedurende het gehele proces alle zorg voor u uit handen en dragen verantwoording voor elke situatie.

Voordelen van eigen vervoer Duntep:

  • U heeft één aanspreekpunt gedurende het proces
  • Gekwalificeerde chauffeurs
  • Veilig en vertrouwd
  • Naar elke locatie binnen Europa
  • Betrouwbaar materiaal

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen