Chalet laten bouwen prijzen

✔ Alles op maat gemaakt
✔ Beheer van A tot Z
✔ Hoogwaardige kwaliteit

Wilt u een prachtige chalet laten bouwen en bent u benieuwd naar de prijzen? Neem daarvoor contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Staphorst, dicht bij Zwolle, en werken al meer dan 60 jaar in de bouw en hebben daardoor veel kennis en ervaring opgedaan in allerlei soorten bouw.

Uw droomchalet laten bouwen met onze prijzen

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het laten bouwen van een luxe chalet? Wanneer u voor ons kiest, realiseren wij uw droom. Wij zijn in staat om ieder soort wens te vervullen. Wilt u een op maat gemaakte chalet in bijvoorbeeld een L-vorm of juist een rechthoekig model? Dat is mogelijk! Wilt u net als ons bijdragen aan duurzaamheid en wilt u dit terugzien in uw chalet? Ook dat is mogelijk aangezien wij ook zonnepanelen kunnen plaatsen op uw chalet. Er is van alles mogelijk om uw chalet te ontwerpen zoals u dat voor ogen heeft. Wij bekijken het vanuit praktische en technische oogpunten en komen altijd met nieuwe creatieve en leuke suggesties. Wist u dat u ook op ons kunt rekenen voor de bouw van lodges en stacaravans?

Neem nu contact met ons op!

Neem contact of voor een offerte

Als u geïnteresseerd bent in de prijzen van het laten bouwen van een minimalistische of luxe chalet, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u verdere vragen heeft over onze diensten. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0522 441372. Stuurt u liever zelf een e-mail? Ook dat is uiteraard mogelijk. U kunt ons een e-mail sturen via info@duntep.nl. U kunt natuurlijk ook ons antwoord kijken op de meest gestelde vragen.

Modellen

Duntep bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Echter binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning.  Wij maken waar u van droomt.