Chalet laten bouwen

Chaletbouw

Een chalet, welke voldoet aan uw wensen en behoeften? Duntep staat voor u klaar. Al sinds 1960 is Duntep actief in de chaletbouw.  Als chaletbouwer proberen we de droomchalet van een ieder te realiseren. Hierdoor hebben we enorm veel ervaring met het bouwen van chalets op maat. Wilt u een chalet laten bouwen?  Geen enkele uitdaging is ons te gek, vandaar onze slogan:

,,Uw droom, onze passie”

Uw bouwpartner

Door onze jarenlange ervaring worden we omgeschreven als een betrouwbare bouwer door onze parken en klanten. Bezoek ook eens de website van Buitenplaats Oudendijke of Moulin ‘D Hotton eens om inspiratie op te doen! Deze  neer u ervoor kiest een chalet te laten bouwen, wilt u een betrouwbare partij. Een chalet laten bouwen is immers een flinke investering begrijpen we bij Duntep, Om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft gedurende dit proces, hebben we de onderstaande USP’s benoemd van Duntep.

 

  • U kunt het proces van A tot Z volgen
  • Alles onder één dak
  • Al jarenlang een begrip in de chaletbouw
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Meedenken met de klant
  • Milieuvriendelijk en duurzaam
  • Vrijblijvende tekening en offerte

Droomchalet laten bouwen?

Onze chalets en bungalows bestaan uit verschillende modellen. Gaan uw wensen uit naar een L-vorm of een recht model? Wilt u aanpassingen doen aan uw chalet (vloerverwarming, zonnepanelen)? De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons!

Interesse, maak een afspraak!

Of plan onze accountmanager in

Belangstellend? Neem eens contact op met ons. Dan laten wij u tekeningen, voorbeelden, materialen en het bouwproces zien. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Eveneens kunt u contact met ons opnemen en een afspraak op uw locatie met onze accountmanager plannen. Hij komt dan vrijblijvend langs bij u om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact opnemen