Chalet laten bouwen

Maak gebruik van onze expertise en door een luxe houten chalet op maat te laten bouwen die voldoet aan al uw wensen. Wij van Duntep zijn een bouwbedrijf in Staphorst, nabij Zwolle, voor mobiele bouw en hebben al meer dan 60 jaar ervaring in het bouwen van verschillende soorten chalets, zoals een houten chalet. Samen zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw droomchalet!

,,Uw droom, onze passie”

Een prachtig chalet laten bouwen

U kunt bij ons terecht voor het op maat laten bouwen van een luxe houten maatwerk chalet. Als chaletbouwer proberen we de droomchalet van eenieder te realiseren bij het op maat laten maken van een chalet. Door onze jarenlange ervaring worden we omgeschreven als een betrouwbare bouwer van een maatwerk chalet door onze parken en klanten. Bezoek ook eens de website van Buitenplaats Oudendijke om inspiratie op te doen. Ook de website Moulin ‘D Hotton kunt u hiervoor bekijken. Wanneer u ervoor kiest om een luxe houten chalet op maat te laten bouwen, wilt u natuurlijk werken met een betrouwbare partij. Een luxe chalet op maat laten ontwerpen is immers een flinke investering. Dat begrijpen we bij Duntep maar al te goed. Kiest u ervoor om door ons uw maatwerk houten chalet te laten bouwen, dan heeft u de volgende voordelen:

 

  • U kunt het proces van A tot Z volgen bij het op maat laten maken van een chalet;
  • Wij bouwen een chalet op maat met alles onder één dak;
  • We zijn al jarenlang een begrip in de chaletbouw;
  • Hoogwaardige kwaliteit van verschillende soorten chalets;
  • Wij denken met u mee;
  • Milieuvriendelijk en duurzaamheid is voor ons erg belangrijk;

 

Daarnaast heeft u ook recht op een vrijblijvende tekening en offerte bij het bouwen en het op maat laten maken van een houten chalet.

 

Wilt u uw droomchalet laten bouwen?

Onze soorten chalets en bungalows bestaan uit verschillende types. Gaan uw wensen uit naar een L-vorm of een recht model bij het op maat laten maken van een maatwerk chalet? Wilt u aanpassingen doen aan uw chalet, zoals het plaatsen van vloerverwarming of zonnepanelen? De mogelijkheden voor de vele soorten chalets zijn eindeloos bij ons!

Maak een vrijblijvende afspraak

Of plan onze accountmanager in

Heeft u interesse in het laten bouwen van een op maat gemaakte luxe houten chalet? Of bent u benieuwd naar de verschillende soorten chalets die wij aanbieden? Plan een afspraak in bij onze accountmanager voor het op maat laten maken van uw chalet. Wij laten u graag tekeningen, voorbeelden, materialen en het bouwproces zien van onze verschillende soorten chalets. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. U kunt ons bereiken door het invullen van ons contactformulier, te bellen naar 0522 441372 of een e-mail te sturen naar info@duntep.nl. Wij helpen u te allen tijde graag verder, zodat u alles weet over het laten ontwerpen van een luxe chalet op maat of over onze verschillende soorten chalets.

 

Contact opnemen