Chalet laten bouwen

Chaletbouw

Maak gebruik van onze expertise en door een luxe chalet op maat te laten bouwen die voldoet aan al uw wensen. Wij van Duntep zijn een bouwbedrijf in Staphorst, nabij Zwolle, voor mobiele bouw en hebben al meer dan 60 jaar ervaring in het bouwen van verschillende soorten chalets. Samen zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw droomchalet!

,,Uw droom, onze passie”

Een prachtig chalet laten bouwen

U kunt bij ons terecht voor het op maat laten bouwen van een luxe chalet. Als chaletbouwer proberen we de droomchalet van eenieder te realiseren. Door onze jarenlange ervaring worden we omgeschreven als een betrouwbare bouwer door onze parken en klanten. Bezoek ook eens de website van Buitenplaats Oudendijke of Moulin ‘D Hotton om inspiratie op te doen! Wanneer u ervoor kiest om een luxe chalet op maat te laten bouwen, wilt u natuurlijk werken een betrouwbare partij. Een luxe chalet op maat laten ontwerpen is immers een flinke investering. Dat begrijpen we bij Duntep maar al te goed. Kiest u ervoor om met ons te werken, dan heeft u de volgende voordelen:

 

  • U kunt het proces van A tot Z volgen.
  • Wij bouwen een chalet met alles onder één dak.
  • We zijn al jarenlang een begrip in de chaletbouw.
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Wij denken met u mee.
  • Milieuvriendelijk en duurzaamheid is voor ons erg belangrijk.
  • U heeft recht op een vrijblijvende tekening en offerte.

 

Wilt u uw droomchalet laten bouwen?

Onze chalets en bungalows bestaan uit verschillende soorten. Gaan uw wensen uit naar een L-vorm of een recht model? Wilt u aanpassingen doen aan uw chalet zoals het plaatsen van vloerverwarming of zonnepanelen? De mogelijkheden voor de vele soorten chalets zijn eindeloos bij ons!

Maak een vrijblijvende afspraak

Of plan onze accountmanager in

Heeft u interesse in het laten bouwen van een op maat gemaakte luxe chalet? Of bent u benieuwd naar de verschillende soorten chalets die wij aanbieden? Plan een afspraak in bij onze accountmanager. Wij laten u graag tekeningen, voorbeelden, materialen en het bouwproces zien. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. U kunt ons bereiken door het invullen van onze contactformulier, te bellen naar 0522 441372 of een e-mail te sturen naar info@duntep.nl. Wij helpen u te allen tijde graag verder zodat u alles weet over het laten ontwerpen van een luxe chalet op maat bij ons.

 

Contact opnemen