Recreatiewoning laten bouwen

✔ Alles op maat gemaakt
✔ Beheer van A tot Z
✔ Hoogwaardige kwaliteit

Om een recreatiewoning te laten bouwen, zit u goed bij Duntep dat is gevestigd in Staphorst, nabij Zwolle. Wij leveren allerlei soort bouwwerk voor u op maat. We zijn een bouwbedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat en sindsdien hebben wij veel ervaring opgebouwd in energieneutraal wonen. Wij zijn uw specialist op het gebied van duurzaam bouwen van uw vakantiehuis.

Een prachtige recreatiewoning laten bouwen

Wiens droom is het niet om een eigen vakantiehuis te laten bouwen? Een eigen recreatiewoning aan het meer of ergens midden in het bos. Het realiseren van deze droom is makkelijker dan u denkt, want u kunt bij ons terecht voor het laten bouwen van de prachtige recreatiewoning van uw dromen. Wanneer u kiest om bij ons uw recreatiewoning te laten bouwen, zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren vakantie viert in uw eigen vakantiehuis. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het laten bouwen van een zorgwoning? Of het bouwen van een chalet? Ook voor het bouwen van een lodge kunt u bij ons terecht.

Neem nu contact met ons op!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in een recreatiewoning, bijvoorbeeld een strandhuisje? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u te allen tijde graag verder met het bouwen van uw vakantiehuis. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 0522 441372 of een e-mail te sturen naar info@duntep.nl. Voor vragen en antwoorden kunt u ook altijd contact met ons opnemen of bekijk ons antwoord op de meest gestelde vragen.

Modellen

Duntep bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Echter binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning.  Wij maken waar u van droomt.