Recreatiewoning laten bouwen

✔ Alles op maat gemaakt
✔ Beheer van A tot Z
✔ Hoogwaardige kwaliteit

Om een recreatiewoning te laten bouwen, zit u goed bij Duntep dat is gevestigd in Staphorst, nabij Zwolle. Wij leveren allerlei soort bouwwerk voor u op maat. We zijn een bouwbedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat en sindsdien hebben wij veel ervaring opgebouwd in energieneutraal wonen. Wij zijn uw specialist op het gebied van duurzaam bouwen van uw vakantiehuis.

Een prachtige recreatiewoning laten bouwen

Wiens droom is het niet om een eigen vakantiehuis te laten bouwen? Een eigen recreatiewoning aan het meer of ergens midden in het bos. Het realiseren van deze droom is makkelijker dan u denkt, want u kunt bij ons terecht voor het laten bouwen van de prachtige recreatiewoning van uw dromen. Wanneer u kiest om bij ons uw recreatiewoning te laten bouwen, zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren vakantie viert in uw eigen vakantiehuis. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het laten bouwen van een zorgwoning? Of het bouwen van een chalet? Ook voor het bouwen van een lodge kunt u bij ons terecht.

Neem nu contact met ons op!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in een recreatiewoning, bijvoorbeeld een strandhuisje? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u te allen tijde graag verder met het bouwen van uw vakantiehuis. U kunt contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 0522 441372 of een e-mail te sturen naar info@duntep.nl. Voor vragen en antwoorden kunt u ook altijd contact met ons opnemen of bekijk ons antwoord op de meest gestelde vragen.

Modellen

Duntep bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Echter binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning.  Wij maken waar u van droomt.

Recreatiewoning laten bouwen

Uw recreatiewoning binnen handbereik

Een eigen vakantiehuis, verscholen aan een meer of te midden van een bosrijk landschap, is een lang gekoesterde droom voor velen. Bij Duntep begrijpen we die droom en maken we hem werkelijkheid. Onze expertise strekt zich uit tot het bouwen van prachtige recreatiewoningen die aan al uw wensen voldoen. Uw persoonlijke recreatiewoning wordt met zorg en vakmanschap gerealiseerd, zodat u binnen de kortste tijd geniet van ontspannende vakanties in uw eigen toevluchtsoord.

Meer dan alleen vakantiehuizen

Naast recreatiewoningen bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen. Bent u op zoek naar een zorgwoning om comfortabel te kunnen leven? Of verlangt u naar een chalet waarin u de schoonheid van de natuur om u heen kunt ervaren? Bij Duntep zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zijn ook gespecialiseerd in het bouwen van lodges, waardoor u kunt genieten van een unieke verblijfservaring, waar u ook wilt.

Een stap dichter bij uw droom

Neem vandaag nog de eerste stap richting uw recreatiewoning door contact met ons op te nemen. Vul ons contactformulier in, bel ons op 0522 441372 of stuur een e-mail naar info@duntep.nl. Voor directe antwoorden op veelgestelde vragen kunt u onze FAQ-sectie raadplegen. Ontdek de mogelijkheden van duurzaam bouwen met onze ervaren professionals en laat uw recreatiewoning tot leven komen. Samen creëren we een oase van ontspanning en plezier, speciaal voor u.