Informatie over mantelzorgwoningen

Mantelzorgwoning informatie

Via deze pagina heeft u beschikking tot allerlei belangrijke informatie over mantelzorgwoningen. Dit belangrijke informatie zijn voor tijdens uw oriëntatieproces. Mocht u niet de informatie kunnen vinden welke u wenst, laat dit ons dan weten via de contactpagina.Wij ontvangen dan uw bericht en kunnen rustig eens kijken naar het passende antwoord op desbetreffende vraag. Zo heeft u al uw informatie over mantelzorgwoningen bij de hand.

 

De mantelzorgwoning brochure

Als eerst adviseren we ten allen tijde om onze brochure eens vrijblijvend aan te vragen. Bent u onbekend met het concept van een mantelzorgwoning, dan kunt u hier uw inspiratie en nuttige informatie uit halen. De brochure heeft een informatieve insteek. De voor- en nadelen, wet- en regelgeving, het kostenplaatje en diverse voorbeelden worden erin weergegeven.

Vraag uw mantelzorgwoningbrochure aan

 

Wet- en regelgeving van een zorgwoning

Op het gebied van wet-en regelgeving zijn veel onduidelijkheden. Een mantelzorgwoning kan vergunningsvrij gebouwd worden zonder dat u dit hoeft te melden aan de gemeente. Echter de praktijk is vaak anders. Gemeenten willen ook graag hun zegje doen over de woning. Dit kan soms lange procedures tot gevolg hebben welke veel energie vergen. Ons advies is wel dat u het beste de gemeente in het traject kunt betrekken. U kunt beter vooraf met strubbelingen te maken krijgen, dan dat de woning achteraf verwijderd dient te worden. Hieronder staat een overzicht qua wet -en regelgeving met daarbij bijhorende relevante informatie.

Wet -en regelgeving van een mantelzorgwoning

 

Klantervaringen over een mantelzorgchalet

Een mantelzorgwoning is niet iets wat je zomaar laat bouwen. Vaak gaat er een heel proces aan vooraf. Om u in dit proces verder te helpen willen we een aantal klantervaringen met u delen. Zij vertellen over hun ervaring met het bouwen en plaatsen van een mantelzorgwoning. Daarnaast geven ze aan waar u op dient te letten en hebben ze nog praktische tips. Ook vertellen zij over het hele traject dat doorlopen is. Tot slot geven zij aan waarom ze voor Duntep hebben gekozen. Kortom, waardevolle informatie over mantelzorgwoningen over uw aankoopbeslissingsproces.

Lees de ervaring van familie Bessels

 

Mantelzorgwoningprijzen

Vaak wordt gevraagd; ‘hoeveel kost zo’n woning nu ongeveer?’ Dit is een lastig punt en ik zal uitleggen waarom. Er zijn talloze aanbieders van mantelzorgwoningen. De één bouwt standaard modellen met als doel zo goedkoop mogelijk te produceren. De ander bouwt speciale woningen helemaal op maat, volledig volgens de wensen en behoeften van de klant. Duntep valt onder de tweede type bouwer. Al onze mantelzorgwoningen worden volledig op maat gebouwd. Zo kunt u na aankoop nog tientallen jaren wonen in uw droomwoning. Qua afmeting, materialen, indeling en vormgeving zijn er talloze mogelijkheden. Hierdoor is het zeer lastig om een globale prijs af te geven. Maar om toch een globale inschatting aan u te geven, hebben we een globaal overzicht gemaakt. Lees hieronder meer.

 

Meer over mantelzorgwoning prijzen

 

Mantelzorgwoningmodellen

Mocht u nu alles helder en duidelijk hebben. Dan bent u natuurlijk benieuwd wat zoal de mogelijkheden zijn. Hiervoor heb ik een aantal voorbeelden voor u, zo kunt u inspiratie op doen en ook daadwerkelijk zien hoe het er uit ziet. In het kopje hierboven stonden een aantal prijzen plus de daarbij behorende tekeningen. In deze alinea ziet u daadwerkelijk de modellen welke wij gebouwd en opgeleverd hebben. Grofweg hebben we een 5-tal modellen. De lodge, cottage, harmony, spirit, en de specials. Een special is gewoon een op maat gemaakte en samengestelde chalet of mantelzorgwoning. Dit zijn vaak prachtige, unieke exemplaren. Bekijk gauw de voorbeelden!

Modellen bekijken