Kenmerken Duntep

Alles onder één dak

Wanneer u uw mantelzorgwoning besteld bij Duntep, weet u 1 ding zeker. U hoeft niks meer te regelen. Duntep zorgt namelijk voor de bouw, transport, plaatsing en onderhoud van de mantelzorgwoning. We hebben een eigen chauffeur en plaatsing team. Mocht er na de tijd onverhoopt nog iets misgaan, dan staan de servicemonteurs klaar voor u om te helpen. Ontzorging staat bij Duntep hoog in het vaandel. Buiten het uitkiezen van uw droomwoning om, heeft u niks meer om zich zorgen over te maken.

U kunt het proces van A tot Z volgen

Wanneer u tot overeenstemming bent gekomen met één van onze adviseurs, heeft u de mogelijkheid om tussendoor de voortgang te bekijken. Wij begrijpen als geen ander dat u nauw betrokken wilt wezen met de bouw van uw toekomstige woning.  Soms is het zelfs nog mogelijk om enkele kleine aanpassingen te doen. Neem contact op met uw adviseur en plan een moment om de voortgang te bekijken.

Plaatsing in 1 dag

Bij Duntep hebben we onze eigen chauffeurs en logistieke planners. Dit zorgt ervoor dat we het transport in eigen beheer hebben. Wij zorgen ervoor dat er een kraan wordt geregeld en dat de woning binnen één dag op de plaats staat. Omdat we dit al jaren doen, staat geen verrassing ons meer in de weg. Voor elke locatie hebben wij onze eigen logistieke oplossingen. Zo hebben we onze producten al in het centrum van Utrecht geplaatst, in het streekgebied van de gemeente Voorst of net over het spoor in de gemeente Wezep. Voor elke uitdaging, een passende oplossing.

Meedenken met de klant

Wat Duntep kenmerkt is maatwerk. Elke mobiele bungalow of mantelzorgwoning is anders en niks is bij ons te gek. Duntep heeft betrouwbaar en gekwalificeerd personeel met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we flexibel zijn en meedenken met u. Het voordeel van maatwerk productie is, dat de mantelzorgwoning volledig naar uw wensen en behoeften gebouwd kan worden. Zo heeft u de zekerheid dat de woning exact is, zoals u het wenst. Zo hebben we in het verleden al meerdere klanten blij gemaakt. Onlangs is er een mantelzorgwoning zodanig gemaakt, dat het mogelijk was voor mevrouw om haar eigen antieke eikenhouten kabinet in de mantelzorgwoning te plaatsen. Maar ook kunnen we de woning zo maken, dat het mogelijk is om een nierdialyse thuis te doen.

Al jarenlang een begrip in de chaletbranche

Duntep is hoofdzakelijk chaletbouwer. Dagelijks zetten onze werknemers zich in de bedrijfshal te Staphorst in om kwalitatief hoogwaardige chalets te bouwen. Degelijkheid, vertrouwen, informele benadering en het leveren van hoogwaardige kwaliteit vinden wij zéér belangrijk.

Hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u onze bedrijfshal bekijkt tijdens uw eerste bezoek zult u een rondleiding krijgen. U krijgt een kijkje in onze manier van bouwen. Door deze transparantie van onze kant willen wij u laten zien dat we een betrouwbaar bedrijf zijn en dat onze chalets worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Veelal produceren we maatwerk, er is bijna geen enkele chalet hetzelfde. Dit houdt ons werk uitdagend.

Bekijk onze mogelijkheden qua transport en plaatsing

Parken met Duntep chalets

Duntep is een echt merk in de chaletbranche. Veel recreatieparken benaderen Duntep dan ook wanneer de chalets aan vernieuwing toe zijn. Of als er een uitbereiding is. Benieuwd waar Duntep allemaal staat?

Bekijk de parken