Blogs

Op deze pagina staan allerlei relevante blogs. Deze blogs hebben betrekking op de producten van Duntep.  Mocht u nou naar aanleiding van één van onze blogs nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem contact met ons op. Ingezonden stukken plaatsen we ook

5 tips voor chalet onderhoud

In deze blog staan 5 tips over hoe u het best uw chalet kunt onderhouden. Een goed onderhouden chalet is belangrijk, vooral als het gaat om garantie. Veel leveranciers en bouwers van mantelzorgwoningen vragen naar de onderhoudsstatus. Afhankelijk hiervan maken zij hun keuzes. Zo bepalen zij, bij een probleem aan de chalet of er sprake is van garantie

Hoe onderhoud ik mijn chalet

5 redenen om een mantelzorgwoning aan te schaffen

In deze blog staan 5 redenen om een mantelzorgwoning aan te schaffen. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, neem dan contact op.  Kritische noot bij een mantelzorgwoning, is dat er wel ruimte beschikbaar moet zijn. Daarnaast is het wenselijk om als familie afspraken te maken.

5 redenen voor een mantelzorgwoning

Een Duntep mantelzorgwoning

Lees mijn verhaal over hoe een mantelzorgwoning van Duntep mijn leven veranderde. Ook de weg naar een mantelzorgwoning toe beschrijf ik. Mijn advies aan een ieder, denk vroegtijdig na over uw toekomstige woonvorm!

Mijn ervaring

Langer zelfstandig blijven wonen?

In deze blog staan de laatste overheidsbemoeienissen omtrent het stimuleren van het zelfstandig blijven wonen. Mocht u nu interesse in een mantelzorgwoning hebben en er qua wet- en regelgeving niet uitkomen. Laat het ons dan weten. Duntep heeft hoog geplaatste connecties die alles over de wet- en regelgeving, financiering en jurisprudentie kunnen vertellen.

Hoe de overheid de mantelzorgwoningen stimuleert

Subsidiepotjes

In deze blog staat een ingezonden stuk van een anoniem persoon, welke het een en ander uitspreekt over het beleid van de overheid. Mocht u dit lezen en hier een reactie op hebben, dan kan dit per mail of via de contactaanvraag van de website.

Het overheidsbeleid

Wilt u weten waarom ik bij Duntep kocht?

In deze blog leest u meer over de ervaring van de klant met ons bedrijf.

Klantervaring bekijken