Chalet op maat

Wilt u vlot een of meer recreatie-, mantelzorg of tijdelijke woningingen realiseren? Een chalet is relatief snel gebouwd, geplaatst en aangesloten. Of het nu gaat om een enkele woning of een vakantiepark vol, Duntep is uw chaletbouwpartner. Wij staan bekend om onze kwaliteit, vakmanschap en jarenlange ervaring in het bouwen van prachtige, comfortabele en energiezuinige chalets op maat. Maar we staan ook bekend om onze service van A tot Z; we verzorgen zelf het transport binnen Europa en leveren uw maatwerk chalet gebruiksklaar af. Kies een van onze basismodellen en verfijn deze met uw ideeën, of ontwerp samen met ons uw volledig unieke chalet. Wij realiseren het maatwerkchalet waar u van droomt.

 

Inspiratie

Neem eens een kijkje op de website van Buitenplaats Oudendijke. Dit hele park staat vol met op maatwerk chalets van Duntep. 


Alles onder één dak

In een chalet van Duntep heeft u alles onder één dak voor een comfortabel verblijf. Met vele opties in materialen, indeling, sanitair, isolatie en energievoorziening past u ieder chalet volledig aan naar uw wensen. Bij Duntep heeft u ook op een andere manier alles onder één dak: wij verzorgen de bouw, het transport, de plaatsing en het onderhoud van uw chalet op maat. U hoeft dus zelf niks te doen, maar we betrekken u wel in het hele proces. Uw input is namelijk onmisbaar voor uw chalet op maat. Onze werknemers vinden het fantastisch om chalets te maken die nog niet eerder zijn gerealiseerd. Uw droom is onze passie!

Chalet op maat ontwerpen

Bij Duntep kunt u op twee manieren uw chalet op maat ontwerpen: met een van de beproefde basismodellen als startpunt, of helemaal van nul af aan.

 

Chalet ontwerpen vanuit een basismodel

Bij Duntep hebben we een aantal basismodellen waar u mee kunt beginnen. Deze modellen verschillen van elkaar in vorm, grootte en type dak. Vanaf het basismodel werken wij uw chalet verder uit. Wandbekleding, ramen, deuren en interieur kunnen volledig worden aangepast naar uw wens. Bij ons heeft u alle vrijheid om uw droomchalet te ontwerpen en te realiseren.

 

 

 

Uniek maatwerkchalet ontwerpen

Heeft u zelf een idee in gedachten dat niet aansluit bij een van onze huidige series? Kies dan voor een Special maatwerk-chalet. Wij assisteren u gedurende het hele traject, vanaf de eerste schets tot aan de voltooiing van de bouw. Hierbij krijgt u alle ruimte om uw ideeën in te brengen, van de afmetingen en materiaalkeuzes tot de indeling en de afwerking. Dit omvat niet alleen smaak en stijl, maar ook aanpassingen die bijdragen aan een energiezuinige en milieuvriendelijke manier van wonen en leven. Daag ons uit en wij maken uw droomchalet werkelijkheid!

Een chalet op maat: waarom eigenlijk?

Bij Duntep hebben we meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van chalets. We zijn zeer bedreven in het optimaal benutten van de ruimte die een chalet biedt. We passen diverse bouwtechnieken en materialen toe om tot wel 8 personen comfortabel te laten verblijven. Onze catalogus wordt regelmatig geüpdatet met uiteenlopende series en modellen in diverse stijlen. Stellen, gezinnen, zorgbehoevenden, statushouders; (voor) iedereen is wel een passend chalet te vinden. Waarom zou u er dan kiezen voor kiezen een chalet op maat te laten maken? Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Wat dacht u van:

  • Uniek ontwerp: Met een op maat gemaakt chalet kan u een uniek ontwerp creëren dat precies past bij uw persoonlijke wensen en smaak, of bij de ‘huisstijl’ van (bijvoorbeeld) uw vakantiepark. Het chalet kan worden ontworpen met de gewenste afmetingen, indeling en materialen, waardoor het een unieke uitstraling heeft.
  • Functionele aanpassingen: Met een op maat gemaakt chalet kunnen ook functionele aanpassingen worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan aanpassingen voor mensen met een beperking, zoals bredere deuren en hellingbanen, of aanpassingen voor het gebruik van duurzame energiebronnen.
  • Meerwaarde: Een op maat gemaakt chalet kan meerwaarde bieden. Omdat het chalet specifiek is ontworpen voor de locatie, kan het de waarde van de locatie verhogen.

 

Mogelijkheden en offerte

Van ontwerp tot transport onderhoud en service; Duntep is de ideale partner voor het realiseren van uw chalet op maat. Wij denken in mogelijkheden en zien ieder project als een nieuwe kans om weer iets moois neer te zetten. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Na een vrijblijvend gesprek krijgt u van ons een offerte voor uw exclusieve maatwerkchalet(s). We zijn erg benieuwd naar uw ideeën!

 

Transport

Eigen transport

Omdat we er zeker van willen zijn dat de door ons vervaardigde chalets hun bestemming veilig en in uitstekende staat bereiken, zorgen wij voor eigen transport in Nederland maar ook in de rest van Europa. Bij Duntep bent u van start tot finish aan een vertrouwd adres! Onze chauffeurs krijgen transportbegeleiding zodat alles veilig en vertrouwd verloopt.

Voordelen van eigen vervoer Duntep:

  • Één aanspreekpunt gedurende het proces
  • Gekwalificeerde chauffeurs
  • Veilig en vertrouwd
  • Naar elke locatie binnen Europa
  • Betrouwbaar materiaal

 

Bekijk meer over de kenmerken van Duntep

Vraag een brochure aan

en maak kennis met onze chalets

Laat u inspireren door onze diverse Duntep chalets, samengevoegd in een prachtige brochure. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning.

Aanvragen