Model Specials

Geen idee te gek voor de ultieme genieter

Omschrijving
Foto's

Onze kwaliteit

Heeft u zelf een ‘uitdagend’ idee over één van onze Specials, maar deze sluiten niet aan bij één van onze huidige series? Geen probleem, daag ons uit en kies voor een Special,  wij begeleiden u van de eerste schets tot de uiteindelijke bouw. Hierbinnen bieden wij u alle vrijheid, van afmeting tot inrichting en afwerking. Dit kan smaak en stijl betreffen, maar natuurlijk ook aanpassingen om energiezuinig of milieuvriendelijk te wonen en leven.

Borrelt er bij u ook een idee, maar twijfelt u of dit uitgevoerd kan worden? Wij nemen graag de proef op de som en denken samen met u mee! Neem een kijkje in onze inmiddels al gerealiseerde Specials om een indruk te krijgen van ons kunnen. Bij deze bungalows geldt: u wenst, wij bouwen.  Onze werknemers vinden het prachtig om chalets te maken die nog niet eerder gerealiseerd zijn. Deze inzet, motivatie en vaardigheden onderscheidden onze werknemers. Daarom doen wij als Duntep zéér veel maatwerk. Uw droom, onze passie!

In de fotogalerij bevinden zich een aantal specials welke wij gebouwd hebben. Deze specials zijn niet onder te verdelen in één van onze andere modellen.

Als bedrijf zijnde proberen we elke uitdaging aan te gaan, zo ook met onze transport en serviceBuiten onze chauffeurs en servicemedewerkers om, hebben we ook nog een speciaal team. die dagelijks bezig met het plaatsen van Duntep chalets. Ontzorging staat bij ons hoog in het vaandel

Lees meer over onze kenmerken

Kenmerken

  • Geheel naar uw wens gebouwd
  • Een special is altijd maatwerk
  • Geen model is hetzelfde
  • Uniek

Onze visie

“Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Wij zijn er van overtuigd dat het van belang is om tijdens bouw en oplevering een vast aanspreekpunt te hebben voor al uw vragen.”

Heeft u naast de genoemde opties en details, specifieke verzoeken of vragen met betrekking tot formaat, grootte, kleur of anders? Laat het ons weten en we bouwen het!

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer informatie!

Uw droom, onze passie!