Model Specials

Geen idee is te gek voor de ultieme genieter

Omschrijving
Foto's

Onze kwaliteit

Maatwerk

Heeft u zelf een idee in gedachten, maar sluit deze niet aan bij één van onze huidige series? Dat is geen probleem, want wij leveren maatwerk! Dus daag ons uit en kies voor een Special. Wij begeleiden u van de eerste schets tot de uiteindelijke bouw. Hierbinnen bieden wij u alle vrijheid, van afmeting tot inrichting en afwerking. Dit kan smaak en stijl betreffen, maar natuurlijk ook aanpassingen om energiezuinig of milieuvriendelijk te wonen en leven. Onze werknemers vinden het prachtig om chalets te maken die nog niet eerder gerealiseerd zijn. Deze inzet, motivatie en vaardigheden onderscheiden onze werknemers. Daarom leveren wij als Duntep voornamelijk maatwerk objecten. Uw droom, onze passie!

Service

Als bedrijf zijnde proberen we elke uitdaging aan te gaan, zo ook met onze transport en serviceNaast onze chauffeurs en servicemedewerkers hebben we ook nog een speciaal team die dagelijks bezig is met het plaatsen van Duntep chalets. Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel

Lees meer over onze kenmerken

Kenmerken

  • Geheel naar uw wens gebouwd
  • Een special is altijd maatwerk
  • Geen model is hetzelfde
  • Uniek

Onze visie

“Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Wij zijn er van overtuigd dat het van belang is om tijdens bouw en oplevering een vast aanspreekpunt te hebben voor al uw vragen.”

Heeft u naast de genoemde opties en details, specifieke verzoeken of vragen met betrekking tot formaat, grootte, kleur of anders? Laat het ons weten en we bouwen het!

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer informatie!

Uw droom, onze passie!