Buitendienst medewerker

Het Duntep team zoekt een buitendienst medewerker. Je ondersteunt de chauffeur tijdens het transport en de plaatsing van de chalet. Jij bent de persoon die zorgt dat wat gebouwd is in de fabriek van Duntep, naadloos en perfect op locatie wordt geplaatst.

Transport en plaatsen

Duntep is een chaletbouwer welke al 60 jaar maatwerk chalets maakt. Omdat dit soms complexe ontwerpen zijn met bijzondere indelingen en kenmerken, hebben we het transport en plaatsen ook in eigen beheer. Hierdoor kunnen we garanderen dat de chalet compleet naar wens wordt opgeleverd. Als buitendienst medewerker ondersteun je bij het plaatsen. je zorgt samen met de chauffeur dat de chalet wordt geplaatst. Werkzaamheden ter plekke voer jij uit. Dit kan bijvoorbeeld zijn;

  • Het compleet maken van de vloer (vaak leveren we een chalet in meerdere delen en moet de vloer in 1 gedeelte nog verder gelegd worden
  • Het naadloos aansluiten van de 2 gedeeltes tegen elkaar
  • De chalet waterpas afstellen op bielzen
  • Je zorgt ervoor dat de chalet compleet afgewerkt wordt
  • Water- en winddicht maken
  • Turn-key chalet opleveren.

 

Op locatie ben je vertegenwoordiger van het merk en bedrijf Duntep. Jij bent het aanspreekpunt en jij communiceert met collega’s en opdrachtgever. Het is daarom ook wenselijk dat je al een paar jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie. Immers; bepaalde vaardigheden zijn vereist.

Als buitendienst medewerker ben je op pad door heel het land, soms zelfs in het buitenland. Dit kan betekenen dat je soms lange dagen maakt en/of overnacht in een hotel.

Sollicitatie

Via dit formulier kunt u uw sollicitatie opsturen.