Bungalow laten bouwen

✔ Maatwerk
✔ Beheer van A tot Z
✔ Hoogwaardige kwaliteit

Wilt u een chalet laten bouwen? Met meer dan 60 jaar kennis en ervaring helpen wij u graag uw droomchalet te realiseren.

Een moderne bungalow laten bouwen

Formaat, indeling, aanbouw en natuurlijk het financiële plaatje: wanneer u een chalet wilt laten bouwen komt hier veel bij kijken. Wij realiseren graag uw droomverblijf. Wilt u een rechthoekig of misschien wel L-vorming chalet?  Wilt u zonnepanelen op uw dak en vloerverwarming? Wij regelen het voor u en creëren uw droomchalet. Wij gaan elke uitdaging aan en zorgen ervoor dat we een chalet bouwen die compleet voldoet aan al uw wensen.

Neem nu contact met ons op!

Neem contact met ons

Neem contact met ons op voor al uw vragen over het laten bouwen van een moderne bungalow. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via het contactformulier. Het is natuurlijk mogelijk om ons telefonisch te bereiken via 0522 441372 of een e-mail te sturen naar info@duntep.nl.

Modellen

Duntep bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Echter binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning.  Wij maken waar u van droomt.