Bungalow laten bouwen

✔ Alles op maat gemaakt
✔ Beheer van A tot Z
✔ Hoogwaardige kwaliteit

Wilt u een moderne bungalow laten bouwen door een professioneel bouwbedrijf uit Staphorst, vlak bij Zwolle? Duntep heeft meer dan 60 jaar kennis en ervaring in de bouw en wij weten wat het meest efficiënt proces is om uw droombungalow te realiseren.

Een moderne bungalow laten bouwen

Wanneer u een moderne bungalow wilt laten bouwen, komt er veel bij kijken. Het is dan ook erg vanzelfsprekend dat er vragen ontstaan over de grootte, de inrichting, aanbouw en natuurlijk de kosten. Voor het behandelen van deze problemen wilt u natuurlijk werken met een bouwbedrijf dat veel ervaring heeft en u die uw moderne bungalow kunt laten bouwen. U kunt te allen tijde rekenen op onze expertise. Wij realiseren graag uw droombungalow. Wilt u een bungalow dat rechthoekig is of misschien wel L-vorming is en wilt u zonnepanelen op uw dak en vloerverwarming? Ook dat is uiteraard geen probleem voor ons, wij regelen het allemaal voor u en creëren uw droombungalow. Wij gaan elke uitdaging aan en zorgen ervoor dat we procesmatig met het juiste plan voor u een (moderne) bungalow bouwen die compleet voldoet aan al uw wensen. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor de bouw van andere mobiele woningen, zoals recreatiewoningen of chalets.

Neem nu contact met ons op!

Neem contact met ons

Neem contact met ons op voor al uw vragen over het laten bouwen van een moderne bungalow. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via het contactformulier. Het is natuurlijk mogelijk om ons telefonisch te bereiken via 0522 441372 of een e-mail te sturen naar info@duntep.nl.

Modellen

Duntep bungalows en chalets zijn onderverdeeld in 7 modellen. Echter binnen één specifiek model zijn er heel veel mogelijkheden. Van een L-vormige bungalow tot een rietgedekte vakantiewoning.  Wij maken waar u van droomt.