Nekor

8-persoons verhuurchalet

Omschrijving
Foto's

Beschrijving

Nekor

Deze enorme Nekor chalets hebben we het afgelopen jaar meerdere malen gebouwd. Hierdoor kunnen we stellen dat dit een zéér populaire chalet is.

De Nekor is een chalet welke bij uitstek geschikt is voor de verhuur. De indeling is vrij uniek. Aan weerszijde kanten van de chalet bevinden zich slaapkamers en een badkamer. In totaliteit 4 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast zit er nog een apart toilet in de chalet en is er ook een complete keuken met inbouwapparatuur aanwezig.

Met haar platte dak en hoge plafondhoogte is de chalet zeer ruim van binnen. Dit zorgt ervoor dat u met 8 man heerlijk kunt vertoeven in een ruim en ruim-ogende chalet. Qua buitenbekleding is er gekozen voor een type kunststof welke oogt als een houtsoort. Dit materiaal is onderhoudsvriendelijk en bovendien heel duurzaam. Verder is het mogelijk om de chalet te laten realiseren met een 2e buitenbekleding. Op 1 van de foto’s is dit duidelijk te zien. Desbetreffende klant koos ervoor om bij de entree een echt houtsoort te nemen als buitenbekleidng..

Standaard heeft de Nekor een afmeting van 11.00 x 8.60. Mocht dit nu niet aansluiten bij wat u wenst en past. Geef dit dat aan bij één van onze adviseurs. Wij denken graag mee in een oplossing welke voor ons realiseerbaar en voor u wenselijk is. Naast deze afmetingen is het ook nog mogelijk om een fietsenhok in dezelfde stijl er bij te krijgen van 2,60 x 2.00.

Uiteraard is het voor ons ook mogelijk om af te wijken van het standaard model.

 

Kenmerken

  • Een volledig plat dak
  • 8 persoonschalet
  • Met 1 of 2 types buitenbekleding te realiseren
  • Volledige geïntegreerd met keuken en inbouwapparatuur

Opties

Ook voor de Nekor geldt dat er nog talloze opties, varianten etc zijn. De standaard opties worden hieronder kort benoemd. De opties welke hier niet onder staan, zijn ongetwijfeld te realiseren voor u. Vraag onze adviseurs hiernaar en zij voorzien u van antwoorden hierin

 

  • Fietsenhok van zo’n 5 m2
  • Vloerverwarming
  • Ook in kleine variant (4-personen) te realiseren
  • Spots met dimmer

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer informatie!

Uw droom, onze passie!