Model Paria

Recreatiewoning met de uitstraling van een landelijk huis!

Omschrijving
Foto's

Beschrijving

Buitenkant

Ons Paria model is een bijzondere recreatiewoning. Dit zit hem namelijk in de buitenkant. Dit ontwerp is gemaakt met steenstrips aan de buitenkant. Deze worden in onze fabriek voorbereidt, maar onze servicemedewerkers voegen de steenstrips ter plekke in. Dit is een vrij uniek. Voor ons was het destijds ook de 1e keer dat we dit deden, inmiddels hebben we genoeg ervaring hierin en kunnen we zeggen dat we ook hier onze experts voor hebben. De combinatie met de oranje dakpannen en de steenstrips is bewust gekozen voor desbetreffende klant. Het strookte namelijk naadloos met de omgeving. Bijbehorend aan dit model was een enorme kavel. Dit resulteerde erin dat onze recreatiewoningen in de lokale regio al snel de oranje landhuizen werden genoemd. Verder heeft het model een zeer luxe uitstraling, met veel glas, een fietsschuur en is het eveneens afgewerkt met steenstrips.

Binnenkant

De luxe uitstraling welke dit model van de buitenkant kenmerkt, ziet u ook in de binnenkant terug. Qua indeling hebben we een 4-tal opties gemaakt gebasseerd op 2 varianten in dit modelsoort. Deze kunt u terug vinden onder de foto’s van dit model. Er is in alle varianten rekening gehouden met meerdere slaapkamers. Bij een 2-tal indelingen hebben de 2 slaapkamers een eigen badkamer. Dit kenmerkt de luxe en het comfort dat u heeft in zo’n model. Eveneens bevat 1 model een infrarood cabine. Zo kunt u heerlijk tot rust komen in uw vakantiewoning. Een infrarood cabine is zowel ontspannend als verlichtend voor mensen met spier – en gewrichtsklachten.

Mocht u belangstellend zijn naar een ander luxe, onderscheidend model, bekijk dan onze parkwoning Amoer eens!

Duntep parkwoning Amoer

 

Kenmerken

  • Zéér luxe, met veel comfort
  • Ter plekke ingevoegde steenstrips
  • Verhoogt terras
  • In L vorm en rechte vorm mogelijk
  • Kunststof kozijnen met Trespa platen
  • Ruime woonkamer vanwege het hoge zadeldak
  • Mogelijk met Infra rood cabine
  • In diverse indelingen verkrijgbaar

Opties

Indelingen, afmetingen en kleurstellingen zijn allemaal bespreekbaar.

Duntep bouwt hoofdzakelijk maatwerk, hierdoor zijn we enorm flexibel. Mocht u andere wensen hebben, maar wel dit model als uitgangspunt wensen te gebruiken. Geen probleem. Maak eens een afspraak met 1 van onze adviseurs als u belangstellend bent en u wordt rondgeleid door ons nieuwe bedrijfspand.

Bent u geïnteresseerd in dit model? We geven u graag meer informatie!

Uw droom, onze passie!