Privé sanitair leverancier

Privé sanitair leverancier

Naast het bouwen en leveren van chalets, is Duntep ook privé sanitair leverancier en bouwer van sanitair units. Dit omdat wij vernemen dat mensen steeds meer de luxe en comfort van thuis ook op een camping willen ervaren. Daar wil men absoluut geen concessies in doen. Als privé sanitair leverancier bouwen we de units zoals u deze wenst. Dit maakt ons zeer flexibel in wat we kunnen bouwen.

Met een privé sanitair units heeft u op de camping toch uw eigen douche en toilet. Eigenlijk is het een privé badkamer op een camping? Vooral tegenwoordig is dit steeds meer een wens welke de klant heeft.  Dit vernemen wij in ieder geval van klanten en campings., omdat mensen het niet altijd prettig vinden om dezelfde toilet en douche te gebruiken. Eveneens vinden ze het niet prettig als ze geen persoonlijke plek hebben voor lichaamsverzorging. Deze hogere standaard past steeds meer bij de samenleving van tegenwoordig. Modern, custom-made, hygiënisch maar toch sfeervol, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Corona

Vooral in deze corona tijd vernemen wij van onze klanten dat de privé-sanitair units in deze lastige periode, wel de oplossing is om toch nog het één en ander om te zetten. Dit omdat je je eigen hygiëne hebt in deze units. Geen gezamenlijke douches, toiletten, maar een eigen badkamer. Dit maken de sanitair units zéér geschikt bij een virus uitbraak.

 

Onze referenties

Van onze klanten vernemen we dat privé sanitair units op maat de algehele uitstraling aanzienlijk verbeterd door de units die er staan. Bovendien trekt het een andere doelgroep. Een doelgroep die van kamperen, de camping en het buitenleven houdt, maar dat geen concessies wil doen op persoonlijke hygiëne en verzorging.

1 van onze referenties is camping het Noordenveld.  Zij hebben in 2018 en 2019 hun camping uitgebreid met 32 plekken in hun sanitair units. Deze units mochten wij bouwen voor hen.  Nadat er door de eigenaren van het Noordenveld de keuze werd gemaakt om uit te breiden, is er in 2018 op de camping en in de bedrijfshal van Duntep veel werk verricht om in april 2019 de 32 privé-sanitair plekken te hebben staan. Dit was een prachtig project. Ook blijkt dit een goede investering was, dit vernemen we uit de verhalen die wij van hen horen en de Awards die ze hebben gewonnen en zijn uitgeroepen tot beste camping van Nederland in 2019. Hieronder vindt u meer referenties.

Referenties met privé-sanitair

Interesse? Maak een afspraak!

Of plan onze accountmanager in

Belangstellend? Neem eens contact op met ons. Dan laten wij u tekeningen, voorbeelden, materialen en het bouwproces zien. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Eveneens kunt u contact met ons opnemen en een afspraak op uw locatie met onze accountmanager plannen. Hij komt dan vrijblijvend langs bij u om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact opnemen