Duntep gaat project aan met vakantiepark de Kleine Belties

17 november 2019 | Zeeland | Vakantiepark De Kleine Belties

In 2017 heeft de Kleine Belties besloten om 14 oude chalets te vervangen door nieuwe chalets. Duntep heeft speciaal drie types chalets ontwikkeld voor de Kleine Belties. Het gaat hierbij om de types: ‘De Belties’ ‘De Rheezerhoeve’ en ‘De Heemserstee’.  Deze nieuwe bungalows komen te staan in een unieke, bosrijke omgeving te Hardenberg.

Alle modellen hebben een luxe uitstraling en zijn van veel gemakken voorzien zoals, een Intergas cv-ketel, luxe badkamer, complete keuken met combimagnetron, vaatwasser, koelkast en diepvriesladekast. De slaapkamers zijn voorzien van bedden en kasten. In de berging is een aansluiting voor wasmachine en droger.

Vakantiepark De Kleine Belties, is een familiepark gelegen in het Overijsselse Vechtdal. In 70 jaar is “De Kleine Belties” van een boerencamping uitgegroeid tot een modern vakantiepark met veel faciliteiten zoals diverse horecavoorzieningen en een overdekt zwembad. Vanuit uw recreatiebungalow geniet u van de prachtige omgeving en ervaart u het echte buitenleven. De bungalows worden midden in de natuur geplaatst. De kavels worden op een natuurlijke manier aangelegd.

Update: momenteel, zo 2 jaar is de laatste chalet op de vrachtwagen van Duntep geplaatst, klaar voor transport.  Als Duntep zijnde kijken we terug op een mooi, leerzaam en succesvol project waarbij er ook van onze kant weer veel kennis en ervaring is opgedaan!

 

Wilt u meer lezen over dit project;  https://www.kleinebeltiesbospark.nl/