Kampeerdorp Zandstuve laat 12 Vechtdallodges bouwen door Duntep

8 februari 2019 | Overijssel | Kampeerdorp de Zandstuve

Voor 2018 had Duntep de opdracht om 12 Vechtdallodges te bouwen voor kampeerdorp de Zandstuve. Deze vechtdallodges zijn speciaal ontworpen door Duntep voor de Zandstuve. Ze staan bekend om haar ronde daken, ruime veranda’s en de picknicktafel. Met talloze faciliteiten en activiteiten voor kinderen is de Zandstuve in de gemeente Hardenberg een heerlijke plek is om de zomerse dagen door te brengen.

Eind 2018 zijn de laatste vechtdallodges afgeleverd en geplaatst door monteurs van Duntep. Als Duntep zijnde kijken terug op een succesvolle samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat de vechtdallodges zeker zijn vruchten zal afwerpen. Ook kijken we uit naar het volgende project bij de Zandstuve. Dit is het bouwen en plaatsen van tientallen privé sanitair units.

De Zandstuve is een echte kindvriendelijke camping met enorm veel themamiddagen. Ook heeft het park een eigen stuufclub en hun eigen mascotte Cobus. Maar ook voor families is het héérlijk tot rust komen. Want buiten de activiteiten op de camping om, zijn er leuke activiteiten in de omgeving. Zo zijn er dierentuinen, pretparken en een natuurplas.

Voor meer informatie bezoek www.zandstuve.nl