Project Ardennen van Moulin D’ Hotton in volle gang

14 februari 2020 | België | Moulin D' Hotton

Moulin D’ Hotton is een recreatiepark welke gevestigd is in de Ardennen. In 2017 hebben zij besloten om het park uit te breidden. In samenwerking met Duntep zijn er een aantal speciale modellen ontwikkeld. Op het moment van schrijven, mei 2019 is het project nog lang niet afgerond. Momenteel is de 2e fase in volle gang. Alle chalets zijn beschikbaar voor de verhuur.

In 2017 kreeg Duntep de opdracht om mee te denken over een speciale chalet waarmee de Ardennen gevuld zou worden. Na meerdere ontwerpen te zijn gepasseerd is er gekozen voor een bijzonder type luxechalet. Het bijzondere eraan is dat deze op palen staan. Alle chalets in de Ardennen staan op houten palen. Dit moet omdat het theoretisch gezien mogelijk kan zijn dat er water staat. Een voordeel eraan is dat de chalet zo mooi recht kan staan. De chalets zijn voorzien van alle comfortverwachtingen met Wi-Fi, megagroot overdekt terras, een praktische ingerichte keuken, een comfortabele zithoek, een badkamer met grote inloopdouche van 90 cm op 140 cm en zoveel meer.  Wij bouwen, transporteren en plaatsen alle chalets voor Moulin de Hotton. Zo heeft onze partner alle tijd en gelegenheid om zich te focussen op de andere belangrijke taken. Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.

Moulin de Hotton is een park dat ligt in de Belgische Ardennen. Hotton is heel bekend vanwege de enorme grotten die daar staan. Het zijn ware natuurwonderen, die zijn ontstaan door regenwater. Het is zo’n prachtig gezicht, dat de grotten geklasseerd als belangrijk erfgoed van Wallonië. Naast de grotten stromen er ook betoverende rivieren door de Ardennen. Hier kunt u ontspannen wandelen, vissen of fietsen. Kortom, genoeg te beleven dus! Kijk eens op hun website

 

Update

Het project is meerdere malen weer uitgebreid met een groot aantal chalets op jaarbasis erbij. Eind 2020 zal dit project naar verwachting ten einde lopen.