Vacature: sales medewerker

Duntep is een snelgroeiende chaletbouwer, gevestigd in Staphorst. Met chalets in heel West Europa zijn wij een internationaal begrip geworden. We zijn actief binnen de recreatie- en de mantelzorgwoningenbranche. Duntep richt zich op zowel de zakelijke als particuliere klant. Maatwerk, hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs en het ontzorgen van de klant van A tot Z is wat ons kenmerkt.

Taken en verantwoordelijkheden

Als salesmedewerker ben je verantwoordelijk voor een groot deel van het verkoopproces. Jij zorgt dat je agenda wordt gevuld met afspraken. Deels komen deze bij ons binnen, maar wanneer jij zelf kansen signaleert dan spring je daar op in. Het kan gaan om een klant die een chalet op een park wil plaatsen, een parkhouder zelf die chalets voor de verkoop of verhuur wil, maar ook de verkoop van een mantelzorgwoning behoort tot jouw portefeuille. Je maakt kennis, zorgt er voor dat je de wensen van de klant helder krijgt, maakt een eerste voorstel en vervolgens onderneem je vervolgstappen in het proces. In tussentijd onderhoud je contact met de (potentiële) klant. Keukens, sanitair, vloeren, gordijnen: alles kan worden uitgezocht in onze showroom. Naast afspraken met klanten heb je ook regelmatig teammeetings om de gang van zaken te bespreken en om van elkaar te leren. Je bent meestal werkzaam op ons kantoor in Staphorst, maar zo nu en dan zal je op pad zijn. Bijvoorbeeld voor de oplevering van een chalet of mantelzorgwoning.

Profiel

Je beschikt over commerciële daadkracht, je bent resultaatgericht, leergierig en je hebt affiniteit met de branche. Adviseren is iets waar jij energie van krijgt en je hebt een klantgerichte houding. Verder beschik je over HBO werk- en denkniveau en je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij

Een functie met veel vrijheid, zelfstandigheid, ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een team met leuke collega’s en leuke personeelsuitjes. Elke vrijdag is er een vrijmibo.

Enthousiast geworden? We ontvangen je sollicitatie graag.

Voor meer informatie mag je natuurlijk ook contact opnemen of langskomen, dan bespreken we het tijdens een bak koffie.

 

 

Sollicitatie

Via dit formulier kunt u uw sollicitatie opsturen.