Voorwaarden winactie

Een winactie?

Om de lancering van de nieuwe website te vieren, heeft Duntep in samenwerking met vakantiepark Buitenplaats Oudendijke besloten een weekendje weg voor maximaal 4 personen te verloten. De winnaars mogen een weekend lang vertoeven in één van de Duntep chalets welke staan op het vakantiepark Buitenplaats Oudendijke. Duntep is trotse bouwer van de 89 kavels dat het park bezit. Buitenplaats Oudendijke ligt aan de populaire badplaats Renesse. Verder kenmerkt de omgeving zich vanwege de rust en ontspanning dat het biedt. Benieuwd naar vakantiepark Buitenplaats Oudendijke? Klik hier.

Hoe doe ik mee?

Simpel, bezoek onze Facebook pagina en geef deze een ‘vind ik leuk’. Zoek vervolgens het bericht welke gaat over de winactie. Reageer of tag onder dit bericht met wie je het weekendje weg zou willen winnen. Tot slot, bezoek de Facebook pagina van Oudendijke. Like ook deze pagina. Hieronder bevinden zich enkele voorwaarden van de winactie.

Voorwaarden en bepalingen

  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • In geval van misbruik, misleiding, bedrog of schending van de deelnamevoorwaarden behoudt Duntep zich uitdrukkelijk het recht voor om de betrokken deelnemer zonder meer van deelname uit te sluiten.
  • Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Duntep en Buitenplaats Oudendijke en eenieder die op enige wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
  • Het weekendje weg kan tot en met 31 december 2019 worden ingewilligd. In welke Duntep chalet u verblijft, is afhankelijk van de gewenste periode. Buitenplaats Oudendijke bepaald welke accommodatie wordt toegewezen.
  • De prijs is voor maximaal 4 personen.
  • De winnaar wordt op 23 april bekend gemaakt.