Campingpark de Vuurkuil wordt voorzien van Duntep chalets

30 april 2019

Duntep gaat dit jaar de samenwerking met de Vuurkuil aan. Campingpark de Vuurkuil uit Hulshorst gaat namelijk uitbreiden. Er komen 40 tot 45 nieuwe kavels bij gedurende een periode van enkele jaren. Deze chalets worden gebouwd door Duntep.  Hiervoor is er een speciaal model ontwikkeld.  Heeft u belangstelling voor een chalet op dit park?  Er zijn momenteel nog meerdere kavels beschikbaar. De eerste chalet staat al ingepland voor productie en naar verwachting zal rond juli worden opgeleverd.

Camping de Vuurkuil is een populair campingpark op de Veluwe, omringt door de natuur. Voor recreanten is er enorm veel te doen. Zo is er voor de kinderen een kinderboerderij waar ze met dieren kunnen spelen . Ook kunnen ze de zeldzame koikarpers van de Vuurkuil voeren. Dit is een waar spektakel. Verder kenmerkt de omgeving zich door de vele fietsroutes, goed viswater een grote plas en tot slot is het een perfecte plek voor een paardenvakantie

Benieuwd naar meer informatie over dit project of over de vrije kavels?

Stuur een mail naar info@vuurkuil.nl of neem contact op met tel: 06- 23915187.

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen