Duntep chalets in België

12 februari 2020

België wordt voorzien van Duntep chalets

Vanaf januari 2020 zijn we gevestigd in een compleet nieuw bedrijfspand. Dit was een mooie, spannende en hectische periode. Inmiddels zijn we goed en wel gevestigd aan de A28 te Staphorst en volledig weer geacclimatiseerd. In het nieuwe bedrijfspand gaan we verder met waar we in het oude mee gestopt zijn. Het bouwen, plaatsen en opleveren van chalets en/of mantelzorgwoningen, volledig naar de wens van de klant

Zo mogen we nu bekendmaken dat we voor 2020 en 2021 weer een nauwe partnership hebben met recreatiepark Moulin d’ Hotton en bungalowpark Molenheide voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige chalets en recreatiewoningen.  Beide recreatieparken zijn gevestigd in België.

Uiteraard zijn we zéér blij met het vertrouwen wat deze grote recreatieparken in ons hebben. Voor beide recreatieparken hebben we een apart model ontworpen. Dit is uiteraard volledig in overleg met onze klant gebeurd. Uit zo’n gesprek komen talloze ideeën. Uiteindelijk werken we samen met de klant een aantal ideeën uit en vaak komt er een prachtig resultaat uitrollen.

”Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een groot speerpunt voor ons als recreatiepark. Dit verwachten we ook van onze partners en we zijn dan ook zéér verheugd dat Duntep hier een enorme positieve ontwikkeling is in ondergaan” Aldus bungalowpark Molenheide.

 

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen