Wij zijn verhuisd!

6 januari 2020

Bedrijfsverhuizing

Per 6 januari is Duntep B.V. verhuisd naar een compleet nieuw bedrijfspand.

In ons nieuwe bedrijfspand kunnen wij onze klanten nog beter bedienen dan voorheen. Onze totale productiecapaciteit is gegroeid en eveneens is het door allerlei innovaties mogelijk om efficiënter te werken. Het nieuwe bedrijfspand is een teken van de ambities welke wij hebben.

Het nieuwe pand is volledig energieneutraal. Middels een grote shredder verbranden wij ons eigen afval welke uit de productie voortvloeit. Hierdoor zijn wij zelfvoorzienend en energieneutraal. Alleen kunnen we de wereld niet veranderen, maar door met zijn allen een klein beetje te helpen, scheelt het uiteindelijk een hele hoop!

Mocht u belangstellend zijn in ons nieuwe pand, houdt dan de social media kanalen goed in de gaten. Binnenkort maken wij bekend wanneer Duntep open dag houdt. Op deze dag kunt u geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen achter de schermen bij ons.

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen