Duntep gaat samenwerking aan met watersport camping ’t Loo

19 oktober 2018

Bij watersport camping ’t Loo is ruimte gecreëerd voor 47 nieuwe chalets, deze zullen gebouwd worden door Duntep. Het bedrijf heeft speciaal voor dit project een drietal chalets ontworpen, welke geheel naar eigen wensen ingericht kunnen worden. Wel variëren de types in afmetingen, prijs en ontwerp. Wanneer de chalet volledige op maat gemaakt is, wordt deze ingegraven zodat het geheel gelijkvloers is. Bent u benieuwd hoe het eruit ziet? Eind oktober 2018 is het showmodel opgeleverd. Om een goede indruk te krijgen van de chalet is het zeker de moeite waard om dit model te bekijken.

‘’Wij hebben voor Duntep uit Staphorst gekozen als samenwerkingspartner omdat zij bekend staan om kwaliteit en hoogwaardige chaletbouw’’.

Op het park kunnen chalets tot 70 vierkante meter geplaatst worden. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke ruime tuin. De afmetingen van de huurplaatsen zijn namelijk 250 tot 300 vierkante meter. Er zijn verschillende keuzes wat betreft de tuin. Bovendien zijn huisdieren ook toegestaan.

Camping ’t Loo ligt aan de Kraaijenbergse Plassen in een uitgestrekt gebied van ruim 450 hectare. Het park richt haar volle aandacht op water en groen. Zo is een deel van de Kraaijenbergse Plassen is ingericht voor de recreatie. Er is hier onder andere de mogelijkheid om te surfen, zeilen, duiken, vissen of wandelen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over dit project? U bent van harte welkom aan de Lankhorsterweg 4 in Staphorst. Of kijk eens op www.campinghetloo.nl/waterchalets.

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen