Duntep plaatst chalet via het water voor jachthaven ’t Anker

7 november 2019

Jachthaven ’t Anker is een prachtige haven in Loosdrecht. Al ruim 80 jaar is het Anker een begrip in de regio. Dat is geen loze kreet, want ze doen er alles aan om dat steeds opnieuw waar te maken. Zo heeft de jachthaven een zomer- én een winterstalling. Ook hebben zij maar liefst zesduizend vierkante meter beschikbaar in de loodsen, buiten de ruimte op de kade om. Naast deze prachtige haven, heeft ’t Anker ook een chalet park aan het water.

Jachthaven het Anker heeft naast 400 ligplaatsen ook 75 huisjes, cottages en chalets te koop op het chalet park. De huisjes liggen allemaal aan het water en door groen omringd. Duntep heeft een samenwerking voor het bouwen van deze chalets met ’t Anker. Al de chalets die hier staan zijn vaste jaarplekken. Dit om een rustig vakantieverblijf te stimuleren.

Afgelopen week mochten we namens Duntep weer een chalet plaatsen op het recreatiepark. Het plaatsen ging anders dan gewoon. De chalet werd namelijk vervoerd ter water, wat ons werk steeds maar afwisselender maakt. Hieronder een aantal foto’s van de plaatsing en oplevering van het 1e gedeelte van dit L-chalet. Benieuwd naar onze andere chalets? Bekijk de website van Jachthaven het Anker hieronder

 

Website Jachthaven het Anker

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen