Een kavel of standplaats op chaletpark de Eeke?

12 juni 2019

Bent u geïnteresseerd in een vakantiewoning of kavel in de groene omgeving van Drenthe en houdt u van rust? Bezoek dan eens chaletpark de Eeke, een ruim chaletpark voor de 45-plusser gelegen aan de rand van boswachterij Sleenerzand en de Hondsrug in Drenthe.

Het hele jaar door is dit een eldorado voor natuurliefhebbers en rustzoekers. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen, wandelen en simpelweg genieten. Ook na het hoogseizoen is het hier een prachtig om eens een fikse wandeling te maken. Er zijn verschillende soorten chalets in diverse maten en modellen tot en met 70 m2 beschikbaar. Ook zijn er nog een aantal vrije kavels, er is dus nog de mogelijkheid om uw eigen samengestelde chalet te laten bouwen voor op het chaletpark.

De chalets zijn allemaal voorzien van een tuin die u zelf kunt inrichten. Het is uw eigen tuin. Ook is Chaletpark de Eeke het gehele jaar toegankelijk, in tegenstelling tot vele andere parken, welke van oktober tot en met maart gesloten zijn.  Tot slot zijn de chalets op het park zéér onderhoudsarm, beschikt elke kavel over een parkeerplaats en is de eigenaar woonachtig op het park. Dit houdt in dat er altijd iemand aanwezig is om u te helpen in geval van nood. Bekijk hier wat er nog meer aanwezig is in het park en de omgeving.

Duntep is al jarenlang partner van chaletpark de Eeke.  Er zijn al diverse modellen en type chalets richting het prachtige Schoonoord te Drenthe gegaan.

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen