Eerste serie voor project Kleine Belties afgerond

17 november 2018

In 2017 is project Kleine Belties van start gegaan. Het bungalowpark in Hardenberg werd voorzien van een update.  De oude bungalows worden in fases vervangen door nieuwe chalets. Duntep gaat hiermee de samenwerking met het park aan en mag de chalets bouwen. Eind 2018 heeft Duntep de eerste nieuwe recreatiebungalow afgerond, getransporteerd en geplaatst. In de bedrijfshal staan de volgende chalets alweer gereed.  In totaal zijn er drie types ontwikkeld voor het project Kleine Belties. Het gaat hierbij om de types: ‘De Beltieshoeve’ ‘De Rheezerhoeve’ en ‘De Heemserstee’.  Deze bungalows staan in een unieke, bosrijke omgeving te Hardenberg.

Alle modellen hebben een luxe uitstraling en zijn van veel gemakken voorzien zoals, een Intergas CV ketel, luxe badkamer, complete keuken met combimagnetron, vaatwasser, koel- en vrieskast. De slaapkamers zijn voorzien van bedden en kasten. In de berging is een aansluiting voor wasmachine en droger. Kortom, alle luxe van thuis.

Vakantiepark De Kleine Belties, is een familiepark gelegen in het Overijsselse Vechtdal. In 70 jaar is “De Kleine Belties” van een boerencamping uitgegroeid tot een modern vakantiepark met veel faciliteiten zoals diverse horecavoorzieningen en een overdekt zwembad. Vanuit uw recreatiebungalow geniet u van de prachtige omgeving en ervaart u het echte buitenleven. De bungalows worden midden in de natuur geplaatst. Daarnaast worden de kavels worden op een natuurlijke manier aangelegd.

Momenteel worden de laatste chalets nog geproduceerd. Wel kunnen we nu al stellen dat het project Kleine Belties een mooie en leerzaam project is! Ook van onze kant is er weer veel kennis en ervaring opgedaan!

Wilt u meer lezen over dit project, klik dan hier.

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen