Jubileum Henk Compagner

12 juni 2019

Henk Compagner is 40 jaar in dienst bij Duntep!

Henk Compagner kwam bij Duntep op de leeftijd van 17 jaar. Hier heeft hij eerst 12,5 jaar lang chalets gebouwd in de fabriek aan de Lankhorsterweg 4. Op een gegeven moment was er vraag naar een verkoper binnen Duntep en dan het liefst iemand met kennis en ervaring vanuit de fabriek. Productkennis is namelijk essentieel in de chaletbranche en men kent bij Duntep het gezegde ‘nieuwe bezems vegen schoon, maar oude bezems kennen alle hoeken en gaten’. Vandaar de keuze voor iemand vanuit de praktijk.

Het verkopen leek Henk geweldig en zodoende kreeg hij de kans om het in de verkoop te proberen. In eerste instantie combineerde hij dit werk samen met de productie. Na verloop van tijd had hij voor zichzelf een volledige baan gecreëerd in de verkoop en kwam hij full-time op kantoor.

Achteraf bleek de aanstelling dus een gouden zet. Samen met de klant zoeken naar de beste oplossing past perfect bij Henk en dat is nog steeds zijn passie. Inmiddels is hij al bijna 28 jaar verkoper van Duntep chalets, mantelzorgwoningen, sanitair units en tuinkantoortjes. Henk gaat geen uitdaging uit de weg.

Henk, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen