Update nieuwbouw Duntep

23 juli 2019

Update nieuwbouw Duntep

 

Dagen, weken en zelfs maanden zijn alweer verstreken sinds de bekendmaking van de verhuizing. Maar nu beginnen de contouren van het nieuwe pand daadwerkelijk zichtbaar te worden. De staalconstructie staat al en het dak van de fabriekshal is bijna dicht. Het streven is om eind 2019 het pand nog gereed te hebben. Of dit haalbaar is valt te bezien.  De mannen van onder andere plaatselijke bedrijven als Russcher Kraanverhuur, Aannemersbedrijf Engel B.V.Bisschop installatiebedrijf en Aannemersbedrijf Dons en Troost b.v. doen in ieder geval hard hun best.

Voor het eerst in bijna 60 jaar verhuist Duntep van een afgelegen plek aan de Halfweg, naar een echte A-locatie aan de A-28.  Iets wat past bij het product dat gemaakt wordt. Ook  in het nieuwe pand blijven we doen wat we al 60 jaar deden. Van uw droom onze passie maken! Het is ons streven om altijd hoogwaardige kwaliteit chalets, mantelzorgwoningen of privé-sanitair units te maken. Benieuwd naar wat we bouwen? Kom gerust eens langs.

 

,,Uw droom is onze passie”

 

Naast de foto’s van de buitenkant, hebben we ook enkele sfeerimpressies van binnen. Hier is te zien hoe het kantoor er zoal uit komt te zien. Bent u benieuwd?

-> Bekijk een aantal exclusieve foto’s 

 

Duntep wil met de bouw van het nieuwe pand ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Milieu, duurzaamheid en tevreden werknemers staan hoog in het vaandel bij ons. Ook met de de bouw van het nieuwe pand hebben we geprobeerd hier rekening mee te houden. Straks hebben we meerdere voordelen;

  • Optimaal werkproces;
  • Energieneutraal;
  • Mogelijkheid tot uitbreiding in later stadium;
  • Daglicht en uitzicht;
  • Slimme brandveiligheid;
  • Constructief en vrij indeelbaar;
  • Onderhoudsarme materialen;
  • Zonnepanelen.

 

 

 

Meer recent nieuws

Vraag een brochure aan

en maak kennis met Duntep mobiele bungalows

Laat u inspireren door onze verschillende bungalows en chalet, samengevoegd in een prachtige map. Zo kunt u thuis beginnen te dromen over uw tweede woning, gratis verstuurd zonder verplichting.

Aanvragen